Najdi forum

a imate fantje rajsi manjse ali velike prsi?

Mi mamo radi dekleta ne prsi!… No vsaj večina.

NV se strinjam. No pa da odgovorimo na vprašanje. Men osebmo je bl važn da so prsi la pa rečmo jim kr joške bl tko lepe oblike, trde. Kdo si pa želo joše k so full velike, pa da segajo do popka.
🙂

se strinjam z wild_rainom!

meni osebno velike, oziroma ze samo vecje ce so mi niso vsec!sej ne da bi mi ne bile dobesedno vsec, le jaz se pocutim nelagodno zraven! ja vem sm cuden ampak tko je! zato k pol se mi zdi ku da se pogovarjam s prsi (al prsmi?-kko se napise prav?) :))

Dajte, nehajte že postavljat takih neumnih vprašanj enkrat (čeprav vem da še bodo). Ljudje smo različni, zato so tudi njihov okusi in želje različni.

Poglej, vsak ima svoj okus, lahko pa trdim, da je večini moških bolj všeč, če so malo manjše in bolj čvrste. Take so tudi meni osebno najbolj všeč. Sicer pa, zaradi jošk te ne bo nihče pustil ali te imel kaj manj rad, če ne bodo take kot bi si on želel. Če pa te bo, je pa pač kreten in s takim nimaš kaj počet!

se pridruzujem 🙂

Anything more then a mouthful is a waste. 😉

Tommy

Mene pa zanima, kaj pravite na umetne prsi? Men so v glavnem kar odbijajoče, takoj se vidi, katere so umetne. kaj pa pravite tipi???

Against!!!

Prsi moraju, da budu ogromne, inače je dosadno.

Ja jaz osebno imam raje manjše prsi jaz jim pravim “tehniène”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close