Najdi forum

popravni izpit

Zivjo!
Vem, da ta tema ne spada ravno v to vrsto foruma. Upam, da ne zamerite, ker sen “nova” in…
Muči me pa to, da imam v sredo popravni oz. samo delni (3- konf.) in se imam vse skupaj za napiflat 15 strani. Sicer jih 10 že znam, za ostalih 5 mi pa zmanjkuje moči…
Ne morem več, berem in berem in si ne zapomnem. Ne morem se skoncentrirati, čeprav se trudim.
Mislite, da mi bo uspelo v dveh dneh še teh par strani? Jooj, kako se bojim. Živčna sem, kar tresem se.
Upam, da bom dobila kakšen odgovor.
Hvala vsem!
Drugače ste pa odlični ljudje tukaj!!!
Lep pozdrav!

hehe ta tema tut sm spada, zakaj pa ne ? Kaj mogoce nisi mlada ? 😉 hehe to so tezavi nas mladih. Jst sicer nimam problemov s popravnimi, ker nikol nism mel nobenga. Pa ce mas samo 15 strani to ni tako veliko (odvisno od predmeta). Vse se da ce se hoce. Ti se kr potrud naucit, jst ti bom pa cez tri dni pesti drzal 🙂
LP Zlehty

ah…5 strani v dveh dneh…tok cajta mas,da se lohk za 5 naucis=)))

A lohk prašam ker predmet maš to?? Ker je čist odvism! Ej teh 5 strani ni blema! Če si se 10 se jioh boš tud še zadnih 5! Sam neki priporočam!! Ne mislt sam na to BEDASTO šolo če se da. Mal se sprost. Kr pejt h kšni frendici. Čeprov še nism mev problemov in upam da jih tud ne mom mev s propravci pomoje to pomaga. Ratal ti bo pa 100%! Zaupi vase in v znanje pa bo! Aja ker letnik pa si to?? 1.? VELIK SREČE!! DRŽIM PESTI! Že zdej da se ti bo ratal naučit, pol med popravnem pa tud! I PROMISE!!
AJDE!! ENJOY!!

Ma ku ste zlati vsi 🙂
Tko pozitivno mislite. Jaz sem v 3. letniku in mam delni oz. razresni izpit iz ekonomije. Ma vem, da se vse da, če se hoče.
Dali pa ste mi zlo veliko voljo. Bom, bom!!
Pa hvala vsem!

ja,nekateri imajo 3 ali 4 popravne in se imajo se bolj za ucit.tistih 5 strani se bos pa ja naucila a ne? misli samo na to,da bo za vsem tem ucenjem lepo in prijetno poletje 🙂
vso sreco

Zdravo Nina!
Tud jest bom pesti držala zate, ker vem, da se je v teh dneh grozn učit. Mene gor drži misel na morje in sonce pa šport in žur, ki si ga bom zaslužila, če bom še dva tedna pridna. Moj primer: jest mam izpit v petek (prejšnji petek sm mela enga svinskega -sam 200 strani formulc) in ker sm se začela za tega učit šele v soboto, mam za predelat sam še dve skripte po sto strani- in to fiziologije. Živčki, hormončki, srčki, pa prebavca…Pol pridejo sicer še ustni, ampak to bomo pol gruntal. Dva dni je še tok časa, da se 5 strani naučiš na pamet – z vejcami vred. Zato pogum.
Tud ti boš predelala teh 5 strani, voljo pa naj ti da misel na dolge brezskrbne počitnice, ki si jih boš prislužila, če se sam še mal potrudiš! Velik uspeha ti želim.

Ekonomija pa res ni tezek predmet, se posebno v tretjem letniku ne, zato rabs za tistih 5 strani 2 urce, sam ker gre pac za popravnega se vse nauci na pamet:)

nootropil rox..
http://www.ceri.com/noot.htm

Predvsem se ne preveč obremenjevat – če ti pač tisti trenutek ne gre nič v glavo, zapri knjigo in pojdi ven, da se malo sprostiš. S silo še nobenemu ni šlo nič v glavo. Ko boš pa pri volji, se usedi in obdelaj čim več. Če se ti ne da učit, pomaga tudi, da samo bereš – boš videla, da ko boš večkrat prebrala tistih 5 strani, bo veliko snovi ostalo v glavi. Kaj pa je 15 strani – boš videla, ko boš na faksu (če nameravaš iti) – z malo potrpljenja se da vse doseči!

Taka panika zaradi 15 strani? Ljuba duša, upam, da ne misliš it na faks. Sorry, ampak na faksu niti en (NITI EN) predmet nima 15 strani, še samo 150 redko kateri, pa v dveh mesecih ljudje naredijo po osem izpitov. O jej!

Jst sm ravn maturo nardila…Pa sm imela v treh dneh zaporedoma ekonomijo, matematko, zgodovino…Pa sm se use kolkr tolk naučila. Tko da verjamem da bo tut tebi uspelo še tistih 5 strani obdelat…Pejt za urco spat al pa na en sprehodek, pol spij eno kavico..se usedi za mizo in bo!

Upas da ne bo sla na faks? Poslusaj, zenska je ocitno zivcna, poletje je tu, vroce je in sola se je za vse koncala. Normalno je da se ji ne da ucit in da ji ne gre v glavo.Ampak to ne pomen, da se ni sposobna ucit. Ko bo prisla na faks, se bo sigurno zbrihtala. Pa tudi ne poteka vse tako tam, kot na srednji soli….
Nina, a si nardila?:) Obvescaj nas:)

Ja, jutri imam ob 8h. Samo upam lahko… Obvestim pa vas zagotovo. Upam, da pozitivno!

Ej če ne bom spav taktr k si rekla da maš popravca bom 100% pesti držu. Sm se že učer zvečer nate spomnu:)) Itak da ti bo ratal!! Ne vidm razloga da ti nebi! Ne vem zakaj ns tok hvalš! Sej ti tud nisi tok slaba:) MEJ SE!!!! Se že veselim ko bom prebrav da si nardila!

Yeeeeaa!
Uspelo mi je! In moram rečt, da ste mi dali veliko poguma!
Hvala vsem! Zlo dobri ljudje ste!
Zdaj pa brezskrbno uživanje v počitnicah.
Vem, da sem naredila pravo paniko in da se res nisem imela dosti za naučit. Vem tudi, da v primerjavi s faxom to ni bilo nič, ampak bil je moj 1. popravni (in zadnji!!!) in sem se kar ustrašila.
Hvala, folk!!!!!!!!!!!!!

TTTOOOOO!!!! 1:0 zate! Sm vedu da bo ratal!! Tud teb želim ene lepe počitnce, pa fajn bod še naprej! AJD

Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HIHI!!
.˛.
˘

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close