Najdi forum

Večna ljubezen

Jaz bi pa rad slišal vaša mnenja. Imam punco ki jo imam zelo zelo rad in mi je nekaj posebnega. Imel sem že vse sorte ljubezni ampak mislim da je ona nekaj posebnega in bi rad z njo preživel svoj life. Res je da sem še mlad ampak bi rad bil the best zanjo!!!
Kaj imate dekleta rade glede fantov??? Morda kakšen nasvet kako bi ji res bil cool??? Vem da boste rekle bodi kar si samo mene zanima več glede tega.
Vam je všeč če vam fant izkazuje pozornost in vam kupi rože in kakšna skromna darilca??
Recimo da je fant pripravljen vse storiti za vas, do kakšne meje bi to izkoristile??? Jaz sem sigurn da me moja punca ne izkorišča, ubistvu morda celo premalo in mi ni ničesar težko narediti zanjo. Kje v Sloveniji so lepi kotički kamor gre lahko par na izlet???? Hvala za odgovore. LP

Jst za svojega fanta cutim isto kot ti do svoje punce.Takega obcutka nisem imela se do nikogar prej..mislim,da je pri nama tako,da sva oba pripravljena en za drugega naresti vse in se imava rada.Jaz tega niti najmanj ne izkoriscam,ker vem da me ima rad in jaz njega in nama tega sploh ni potrebno..
Na zmenek je pa lepo iti na morje ali pa na kako jezero,takrat ko ful soncek sije:)
lepo se imejta
Caprice

Sam pazi, da ne bos res v vsakem trenutku vse naredu zanjo. Glej, problem je v tem, da je zlo majhna razlika med tem, a si prpravlen vse narest za enga zarad ljubezni al si pa copata. Tud ce nisi copata, pa bos pretirano ustrezljiv, se zna zgodit, da bo ona dobila ta obcutek in to bo slabo, ker te najbrz ne bo vec tok cenla.

Lej sej je kul,da tko misls. Sam mal se bremzi. Niti nisi povedu kok cajta sta skupi. Ce je res ina tista ena, mors pocakat tud, da bosta prsla do kaksne krizice, pol se pa vidi kje si. Mislm ce sta skupi ene par mescov nisi se nc naredu.Pa ne si govort tega, da ona pa je tista. Ko bosta skupi kaksno leto ok, prej pa ne, ker bos v primeru, da se vama zalom al pa da se ona spomne da je zaljubljena v druzga tok bl prizadet ravno zarad tega, ker si že predstavljas celo zivljenje z njo.

Mal upocasni to, bos vidu, da ni to tok neumen nasvet, ceprov vem, da zdej kr goris od zelje da bi ji v vsem ustregel, da bi bil skos z njo itd, sam glih zarad tega zna pridt do tezav.Prevec necesa ni nikol dobr.

Lp
simon

Ja sva par mesecev ampak glede nje mam res poseben občutek. Upam da bo kaj iz tega..

Ja sej vidm da si se cist zaslepljen zarad zaljubljenosti. Verjamem da jo mas rad, sam ce mas pa tud sebe kej rad, bos pa se kako poslusu moj nasvet. Ce ji bos v vsakem trenutku vse dal, te kmal ne bo vec cenla, verjem mi, da mjo rade ce se morjo tud one mal potrudt. No pa sej bos na svoji kozi najbrz spoznal to kar ti jest tle hocem povedat.

Lp
simon

Ej, res posluši Simona kr ti prav, se 100% strinjam, da punce tko gledamo na te reči, rata nadležen, če kr naprej nekaj daješ pa se slineš, pol komaj čakamo da se tacga tipa znebimo, res!

Model, blagor tvoji punci za takiga fanta…Ampak pazi, da te tvoje dobrote ne bo začela izkoriščat. Ni ji treba kupovat darilc, pa vsak dan rožco itd. Lepo je če se nanjo spomneš, ampak ne pretiravaj! Že to je veliko, da gresta skupaj v kino, kam v naravo, sprehod…in se imata lepo. Za to res niso potrebne zlate zapestnice, Pariz, bon za 100000 za nakup v Emporiumu… Mejta se rada, bodita velik skupi, crkljajta se…In to bo to!

Men je pri mojem všeč, ker me zna zagrabit in ve kaj hoče.Skratka nikoli mi ni dolgčas. Z njim lahko počnem na svetu vse. Plešem-to mi je full pomembno, rolam, tečem… Vse!
Zna me presenetit in me peljat na tortico al pa na romantičen sprehod… Zna bit nežen, pozoren, pa tud odločen, ko je treba.
Poznam super romantični kraj-ljubljanski grad in pa Bled.

večna ljubezen? ILUZIJA

Se morm kr strinjat s tabo.

Na srečo se motita.!Seveda je ljubezen in tudi večna je…Mar ni vsaka prava ljubezen en košček večnosti? Kaj pa tisti sivolasi parčki, ki so skupaj preživeli življenje in imajo v očeh še vedno iskrico mladosti?

ija fant poslusi… sva ze dva ane… jst mam tut fanta k me ma zlo rad tko kot ti tvojo punco in ti recimo lahko nekak povem kaj si ona misli ali kako cuti ce ji kupis darilce ipd. ,ker sem na istem polozaju kot ona:))) ahh ja:)
ja no samo neki ti povem ne pretiravat … rozca pa kej malga ok!!! zlo lepo res je mal fantou k so taki!samo ne pretiravat ker potem bo misnla da ji bos pa ze kar nevem kaj kupu… bot ustrajen pa NE JO PREVARAT (tut ce bos pijan) hihi joke
mej jo se naprej tok rad ja se razume,in seveda mors ji pa usakic posebi pokazat da ti je ona use na svetu!!! pa ne bod lubosumen NIKOLLL to ni dobr res ker bo vidla da ji ne zaupas in … kaj ves kaj pol lahko se zgodi ane
no ok kr neki sm tle napisala UPAM da ti bo usaj mal pomagal
lepo se mej cau:)))
amela

Prav imate… večna ljubezen ne obstaja… morda le iz ene strani… Škoda da sm naiven…

Ej stari, žou mi je da si mogu to spoznat na lastni koži, sam bošpa zdej za naprej mal bl pameten, kar se tega tiče. Pač vsaka šola neki stane, tud jest sm že kr dost plačeval. Pr naslednji boš že vedu kako počet in kako svoja čustva brzdat. Če boš mel kej težav, tle vpraši, pa ti bomo kej svetoval.

Lp
simon

Živio !
Res videvamo tudi sivolase parčke, a nekateri niso od mladega skupaj, marveč so tudi večkrat že ločeni in ponovno poročeni ali pa vdovci oz. vdove, ki so ponovno našli “svojo” ljubezen. Večna ljubezen? Niti ne verjamem vanjo, saj se z leti ljudje spreminjamo, zato bi bilo krivično nekoga obsojati, ki je po npr. 15-ih letih življenja z nekom kar naenkrat spet noro zaljubljen, seveda v nekoga drugega, ne v življenjskega sopotnika.

najbl mi tezi ce mi tip kej kupi- bognedaj ksne roze alpa nakit…ful materialistično!
ne obremenjuj se s tem, kaj ji bos kupil in kako se bos obnasal. bodi to kar si, imej jo rad, pokaži ji to na drug način, ne z darilci, pejta na sprehod u gozd pa ji raj pet marjetic naberi kot da ji kupujes roze, pa mal jo zmasiraj, pa metulja zanjo ulovi, ipd…
krajev po Sloveniji je miljon- povsod je lepo, ce imas ob sebi nekoga, ki ga imaš rad in ki ima tebe rad. Ne rini na drugi konec Slovenije, če zadaj za tvojo hiso teče potoček. Imej mal domišljije, pa ne pretiravaj in ne delaj stvari, ki so dober scenarij za Ameriške filme…

Srečno 😉

Pozabite na vse nasvete… Vse je blo, vse je šlo… Amm nekaj vam moram še povedat: Musich = Đejmz na tem forumu…

Hej !! Kje si zdaj? Povej nam zdaj štorijo do konca! Če ta ni bila večna ljubezen, potem pač ni bila ta prava. Včasih je treba malo pretrpeti, predno jo najdemo. Nekje v prihodnjosti te zanesljivo čaka, samo do tja se je treba prebiti.

Po resnici jaz več ne mislim imet druge punce ( ne mi govorit jah to zdej tako praviš bla bla bla) resno mislim. Moja edina ljubezen je bila ta in tako bo tudi ostalo…

Misliš, da nismo vsaj enkrat v življenju vsi tako čutili!? Nikoli ni tako hudo, da bi ne moglo biti še huje. Skoraj vsak človek izgubi svojo ljubezen, nekaterim umre, drugim spet odpelje s seboj še otroke…Zakaj ne verjameš, da čas vse ublaži, da življenje prinese nove ljubezni, sreče in tudi razočaranja. Tudi to sodi zraven. Če nočeš nikoli več ljubiti, si pač reci, da si s tem opravil in se prepusti čemu drugemu. Mar nimaš nobenega prijatelja s katerim bi skupaj preganjala čas?
In ne pozabi, da ti tvojim staršem pomeniš več, kot tebi pomeni tvoje (nekdanje) dekle!!
lp 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close