Najdi forum

Kako povedati zelje

S punco, ki jo imam zelo rad, sva pred casom zacela v ljubezni tudi s spolnimi odnosi (njej je to prvic). V predigri si vzamem vec casa tudi za to, da jo oralno zadovoljujem poleg ostalih neznosti, pri cemer zelo uziva. Veliko jo vprasujem o nacinih, ki so ji najbolj vsec in pogovor tece – vendar le v eni smeri: sama meni, da me zadovolji ze sam spolni akt in si ga zazeli zelo hitro (vsec pa je seveda tudi njej). Ker pa ne zelim izpasti kot egoist (ali pa se bojim odgovora), ji tudi ne morem zaupati, da bi bilo oralno vzburjanje z njene strani tudi meni vsec. Sam ji namrec ustrezem v vsaki zelji, ce le zvem zanjo, njej pa sem tu in tam tudi ze nakazal moznost v pogovoru, da mi vzburjanje z roko ugaja, za oralni odnos pa jo poskusam sprostiti z zgledom. Dekleta zato vprasujem,kako in ali je sploh smiselno tako direktno povedati svojo zeljo in ali je v vasih zvezah sploh obicaj, da ste dekleta pripravljene oralno zadovoljiti tudi svojega fanta (posebej tistega, s katerim mislis ziveti vse zivljenje)? Hvala za odgovore.

Nič kar lepo ji povej naravnost kakšne želje imaš,ali pa ji kar nežno primi glavo in jo usmerjaj kamor hočeš,ampak nežno mogoče je sramežljiva in ji bo tvoje usmrjanje pomagalo.Toda še vedno je po mojem najboljši iskren pogovor
🙂

Reci ji, da bi rad čutil njene ustnice okrog svojega kolega 🙂

Svojo željo ji seveda lahko poveš direktno, vprašanje pa je kako bo ona to sprejela.
Jaz mislim, da ji oralni sex ni všeč, ker če bi ji bil, bi že sama prevzela pobudo.
Če se dobro razumeta in če si zaupata vse stvari, potem ji v pogovoru tudi omeni kaj si še želiš. Pazi pa, da je ne boš s tem vprašanjem prizadel ali pa užalil!

Jz mam podobn problem(ček)! Ne jz ne ona še nisva zares! Oralno pa! Jz sm že občutu njene ustnice na mojem kolegu, sam ne vem kako nej ji povem da dela to narobe! Sm že mal namivov sam je nočm prizadet! Hvala že v naprej! Pa sorry ker sm se urinu v tvojo temo sam se mi je zdel umesno! BYE Me že ni!

Ma ti ji kar povej kaj dela narobe, sam moraš vse povedat tko ljubko in na easy… Npr. rečeš, da imaš noro idejo k si jo ful želiš provat, in potem najprej sebi zavežeš oči in potem pustiš, da te ona vodi, da jo poljubljas kjer si želi. Ker je ne boš mogel gledat, si bo več upala. In potem obrneta. Ti njej zavežeš oči in jo vodiš po svojem telesu in ji nežno govoriš, kaj naj ti dela. In ko bo videla da nekaj dela v redu in da uživaš, bo ful zadovolna. In ti pa tudi. 🙂 Sam ne se delat, da ti je všeč kar ti dela, če ti ni. To je ful bed! Raj ji povej.
Pa uživaj 100 na uro!!!!
Leia

Če sta resna, ji absolutno povej tudi tvoje želje.

Hvala vam za povedane misli in nasvet o pogovoru. Res je vceraj pogovor prisel na to temo in povedala mi je, da zaenkrat ni pripravljena (tak nacin ji ni naraven, medtem ko ji je fantovo oralno zadovoljevanje bolj naravno) na tak nacin predigre in vzburjanja. V pravi ljubezni se clovek tudi prilagodi in to bom tako sprejel. Lep pozdrav!

Ah! Daj no, kar povej ljubici, da je oralni sex bil ze od nekdaj zelo zelo naraven nacin spolnega obcevanja..in zelo na easy, sploh , ce oralno zadovoljujes moski spolni organ.. zenske, pa to je neki cist easy , pa total nic nagnusno!

…se strinjam z Nino…

lp Kaja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close