Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ali sem predober?A nisem normalen?

ali sem predober?A nisem normalen?

no stvar je taka:
bilo je tri leta nazaj ko sem spoznal lepo dekle. Imela sva se lepo. Zame je bila prva punca in me je tako prevzela, da mi ni bilo več sploh do pogleda na druga dekleta. Ce verjamete v to ali ne. In vmes je bilo potem neko poletje, ki sva ga prezivela narazen. Vsak v svojem koncu Slovenije. Vendar kot par. In spoznala je fanta, s katerim me je prevarala. Samo poljubi- ni več Vsaj tako pravi. In zakaj ji nebi verjel. Po tem poletju mi je nekako uspelo izvedeti kaj se je sploh dogajalo. Ona mi je povedala, ker sem vedel da je nekaj narobe. In sem ji oprostil. Potlačil v podzavest. In bila sva naprej skupaj, kot da se ni nič zgodilo. Tudi tip je nehal težit. Do nedavnega. In potem se je zgodba ponovila. Bil sem zelo razočaran, vendar pripravljen še enkrat oprostiti. In sva rekla, da bi vseeno še probala biti skupaj naprej. Vendar je bilo preveč hudega vmes. Ni nama uspelo in sva popolnoma sporazumno ostala odlična prijatelja, celo v taki meri, da si nebi poiskala drugih partnerjev. Vendar ji je uspelo po tem dogovoru najti fanta v slabih treh dneh. Še bolj razočaran. On gre na morje. Z njo sva se zmenila da greva na morje še preden je z njim začela. Fora- bil je v sosednjem apartmaju. Torej trojka- jaz in ona v enem, on v drugem apartmaju. Podnevi skupaj vsi, ponoči samo jaz z njo. Vendar brez seksa. Samo spala sva v isti posteji. In ko on odide imava seks kot še nikoli prej. Razburljiv do amena. Po morju vsi še vedno skupaj. Jaz z njo on z njo. Vmes se dajeva dol, tudi onadva poiskušata, vendar mu/ji ne rata. Ta kolobocija traja 1 mesec.Sedaj je z njim nehala, pa tudi midva nisva več skupaj in se ne dajeva dol. Razen včeraj na bazenu. Lepo! Poleg tega pa se sedaj še prvi slini zraven. Vendar ga gladko ona odbije. In sedaj je šla na morje. Nikogar od nas blizu. Vem da me ljubi, ve da jo ljubi, prvega sedaj sovraži, drugega pa ima samo kot prijatelja, tudi vidita se ne kaj pretirano preveč (razen na faksu ker sta sošolca).
Je totalno neodločena. Kaj mi je storiti? Kaj mislite da se njej mota v glavi. Mogoče velja rek mladost je norost. Jaz 24, ona 20.
Vse skupaj je zakompicirano do amena, ubija mene, njo. A lahko še kdo bolj zakomplicira kot sva midva.
In če ste slučajno prišli do konca tega sestavka vas prosim za odgovor. Hvala lepa!
Vaš Srček

Meni se zdiš čisto normalen in nič predober. Tako je to, ko se človek išče in tako mora biti.
Vse bo jasno, ko se bo vrnila z morja.Ko se bosta potem prvič dobila, jo samo poglej v oči in vse ti bo jasno. Boš videl!
Kako pa bo pa seveda ne vem…

ja hvala. Sej se mi je zdel da bo kar taprav rek mladost je norost al pa b’l si star b’l si neumen. pa pozdrav in hvala na tako hiter odgovor

jo mors pa met res rad…upam da ti bo uspel uredit to zmesnjavo=)

Veš kaj, srček, meni se pa zdi, da si predober in to da jo imaš rad je slab izgovor. Ali se sploh zavedaš, da te punca izkorišča? Vse lepo in prav, da je še mlada in neodločna, vendar vse to ni izgovor za to, da trpinči vse okrog sebe. Jaz mislim, da če bi te res imela rada, si takega sranja ne bi privoščila. Še manj bi takšno trpljenje povzročala tebi (in očitno tudi drugim). Saj se v vsaki zvezi kdaj zgodi kakšen spodrsljajček in zaradi tega zveze še ni treba razdirati, vendar enkrat je pa dovolj. Takrat, ko ti je prisegala, da se ne bo nikoli več ponovilo, OK, si požrl, pa se je pokazalo koliko je držala besedo. In praviloma je tako, da ko je tvoje zaupanje izdano drugič, bo tudi tretjič, četrtič…

Meni se zdi, da je tale tvoja punca strašno zadovoljna, da vsi plešete okrog nje, se plazite po kolenih in se dobesedno slinite za njo. Daj no, kaj pa pričakuješ od takšne zveze? Bi se rad poročil s takšno žensko? Boš celo življenje gledal za kater grm bo skočila z naslednjim tipom? Neodločnost ni posledica mladosti in z leti se le malo popravi. Punca mora imeti strašne komplekse, da potrebuje toliko potrjevanja, vendar pa ti nisi psihiater, da bi te njene komplekse reševal.

Mislim, punce res ne poznam, vendar po tem kakor si ti pisal o njej, se mi zdi, da mora biti prava p…. IN TI SI MILIJONKRAT PREDOBER ZA NJO!

Nešteto punc je, ki so tudi mlade, pa vedo koga imajo rade in se temu primerno obnašajo, zato se vzemi v roke in naredi tisto, kar bi moral že davno.

Veliko sreče.

Joj model…definitivno si predober…in na žalost tut neumen! Kako se lahko pustiš punci, da te tko vrti okol prsta! Kot prvo, če bi te imela zares rada te sploh ne bi prevarala…No ja, mogoče se zgodi enkrat…in še to se težko pozabi in na novo zgradi zaupanje. Če pa se to zgodi večkrat, pa ni več izgovora! Ta punca sama ne ve kaj bi rada, zapleta se v odnose z drugimi tipi in še tebe vleče za sabo! Odpri že enkrat oči, zberi moč in dokončno prekini z njo! Velik je še punc, sigurno boš našel tako ki te bo imela zares rada in bo ljubezen znala cenit! Ali z njo ostani le prijatelj…ali pa dokončno “zapri to poglavje” življenja… Ni vredna!!!

Mojca, odlično si to napisala. Se kar strinjam s tabo.

O tem a si predober sploh ne bom zgublu besed, ker se tle sploh en gre za to, al si dober al ne. Definitivno si neumen, ne mi zamert. ja kako jo lohka tokrat vzameš nazaj? Sčevlat bi jo mogu že taprvič. Ker če te ljubi, te ne bi ne prvič preverala, sploh pa ne drugič.

Problem pr teb pa je, ne to da si predober, al pa da jo maš tok zlo rad, problem je v tem, da nimaš samozavesti. Mislš da je ona edina k jo lohka dobiš, najbrž tud dost dobr zgleda, verjetno boljš kukr bi si jo sam pripisal glede na svoj rang. In kva je pol, zarad te nesamozavesti si prpravljen požerat ves ta drek, ker rajš to prenašaš, kot pa da si sam, ker te je strah, da si boš lahko našel kakšno drugo, k bo mogoče bla tok “dobra” kot ta.

Sej lohka da sm mem udaru, to boš sam najbl vedu. Sam mal premisl kaj sem ti tle povedu, mal razmisl o tem, zakaj to sploh prenašaš, pa ne se zlo hitr zadovoljit z odgovorom:Ker jo amm rad.

lp
simon

tud Blondy in simon sta zadela ta pravo!

Hmmmm, skor tako kot bi bral lastno zgodbo…sam se mal bl zakompliciran, sam efekt je priblizno isti.

Glede na to, da sm priblizno v istem sranju, ti tesko kaj svetujem, bom pa z veseljem prebral odgovore. 🙂

Hmmmm, skor tako kot bi bral lastno zgodbo…sam se mal bl zakompliciran, sam efekt je priblizno isti.

Glede na to, da sm priblizno v istem sranju, ti tesko kaj svetujem, bom pa z veseljem prebral odgovore. 🙂

Hmmmm, skor tako kot bi bral lastno zgodbo…sam se mal bl zakompliciran, sam efekt je priblizno isti.

Glede na to, da sm priblizno v istem sranju, ti tesko kaj svetujem, bom pa z veseljem prebral odgovore. 🙂

Hmmmm, skor tako kot bi bral lastno zgodbo…sam se mal bl zakompliciran, sam efekt je priblizno isti.

Glede na to, da sm priblizno v istem sranju, ti tesko kaj svetujem, bom pa z veseljem prebral odgovore. 🙂

Tezave z browserjem, nisem mel namena spamat….
…zgodi se tudi najboljsim 🙂

Mako

veš kaj,men se pa zdi,da njej ne paše,če jo ves čas “daješ dol”…..dej jo enkrat “gor”,npr.na pralni stroj,kadar se pere perilo in je topel in počakaj da zalaufa centrifuga….sej ni treba da sta zmeri “dol”……;-)………

no zdaj pa resno……čisto na kratko…..vajin odnos je popolnoma brez veze in pravzaprav ni vreden odgovora,ampak to ti itak sam veš,da je tako…lepo te prosim,enkrat s tabo pa z drugim,pa v treh dneh si ona najde zopet enga drugega,pa gre s tem pa onim,pa sta nehala pa sta se zopet “dajala dol” (ne gor)….dej ga no srat…..poišči si eno resno punco,ki te bo predvsem SPOŠTOVALA……in ne pozabi,daj jo kerkrat tudi GOR……

Jst ti tko povem, ce je nardila 1x, pa si ji oprostil pa je se drugic, pa ce ji bos oprostil ji bos pokazal svojo nemoc in te bo zacela vse bolj izkoriscat. Ce jo mas pa res rad, tko k mas sm eno v zivljenju, pa ce ti ne vem pr kom prseze potem je to cist tvoja odlocitev, ampak moje mnenje je, da je ta zenska mal prevec (oprosti izrazu) skurbana.
LP Darko

Meni se zdi vse skupaj ena Santa Barbara!

Sorry, saj večm da je zadeva lahko zelo resna, vendar se meni, gledano
od zunaj, zdi tudi precej smešna….

Bravo Mojca, ne bi mogel boljš odgovorit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! That girl is a total bitch!

Allright!! Točno to tud!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close