Najdi forum

Namen si imam mal porisat kozo .. tatoo. Razmisljal sem o kaksnem majhnem zmajceku ali samorogu ali cemu podobnem. Tak da bo cute pa ne prevec girly cute (if u know what i mean:). Neki res malega .. kaksne 3x3cm max.
Zanima me pa kje bi bil najboljsi prostor za tak tatoo!?

Na zenskah lepo zgleda na lopatici al pa tak ob strani na busiju al pa spodaj na hrbtu .. kam bi pa moskemu pasal pa nimam blage ..

Poleg tega pa se nisem se niti prevec dosti pozanimal kje se lahko tetoviram, kaksna je cena, lahko sam predlozis sliko kakrsno zelis imet narisano, je barvni tatoo drazji, ipd.?

lp

G

Hm, na ramo? 🙂

Pozdrav!
Jaz si ga ne bi dala na ramo, saj ga tam ima že tako ali tako vsak. Izberi kakšen “kotiček”, ki še ni tako “zguljen” 🙂
Jaz vem za tetoviranje v Kopru (kvalitetno, higijensko…), kjer sem si jaz dala piercing. Če gočeš ti dam št. gsm-ja.
Naj ti povem, da imajo tolk dosti slik, da ti je ni treba prinest s sabo, lahko pa tudi (da bo 100%) 🙂
Glede cene- mislim, da je tam nekje od 10.000 naprej (za tak tatoo, ki ga želiš ti, mislim, da ne bi bilo več kot 15.000).
Meni je zlo všeč tetoviranje in tudi sama bi si ga zlo rada nardila, ampak mam zlo veeeeelik strah igel (ma te ne strašim- jaz sem poseben primer…hehe).
Tolko za danes.
LP

Praviloma bo vsak, ki tetovira, upošteval tvojo željo glede motiva in mesta tetoviranja. Praviloma vsi želijo, da najprej prideš k njemu poveš želje ali pobrskaš po njihovih izredno obsežnih katalogih slik. Izbereš si tudi mesto kjer bi želel tetovažo in pravi strokovnjak ti ga pregleda, če je primerno. (Mene npr. ni hotel tetovirati na levi lopatici, ker imam tam eno čisto majčkeno znamenje in je rekel, da preko tistega ne namerava rezat – tako me je tetoviral na desni.) Pove ti tudi koliko časa bo samo delo trajalo in koliko te bo to stalo. Potem se odločiš in naročiš.

Mislim, da barvne tetovaže niso dražje, ker praviloma računajo od ure ali pa od motiva. Ampak nisem prepričana. Jaz imam npr. zadevo 8×5 cm, barvno, trajalo je dve uri in pol (trpljenja! – to moraš vedeti) in sem plačala 150 DEM. Šla sem se pa tetovirat k človeku pri katerem se je pred mano tetovirala že prijateljica, da sem vedela, da je pravi umetnik in da tudi maksimalno poskrbi za tvojo varnost kar se tiče okužb.

Sicer pa se mi zdi, da je za moške mesto tattooja odvisno predvsem od motiva. To kar ti omenjaš, bi bilo meni na tipu všeč na ramenu ali na lopatici. Drugje si nekako ne predstavljam.

Je pa tattoo nekako zelo dolgoročna zadeva in je potrebno dobro premisliti, da ti ne bo pozneje žal.

Sej se se v bistvu nisem cist 100% odlocil .. me pa zelo mika. Bom pa se prej dodobra razmislo, ce bi ga res mel al ne, da no bom pol dol “kraspal” ;)))))

Pa se to … okuzbe … amm .. do zej sem mel obcutek, kot da je do okuzb prslo samo pri piecingu ne pa pri tetoviranju. Torej se tud zna zgodit?

lp

Jst sem tud odlocno proti rami … hocem bit mal inovativn :))
Vseeno bi blo dobr tak prostor najdit, da se da tatoo vseen skrit, ce je slucajno kdaj nuja. Lopatica bi bil dober prosotor mogoce?

Pravis, da ves za tetoviranje v Kopru .. huh .. mal dalec 🙂 Mogoce ves za koga na stajerskem kje?
Cena vidim, da ni tak huda in nebi prevec udarla po mojem praznem zepu 🙂 QL

No bolecine pac spadajo k temu .. bo pac malce bolelo in bo treba potrpet, ce bom hoto bit lepi ;)))))))

lp

Do okužb ali vnetij lahko vedno pride, če ni vse tako higienično kot bi moralo biti. Tudi ko se ti bo celilo se ti lahko kaj zakomplicira, čeprav jaz osebno ne poznam takega primera.

Če te zanima tetoviranje na štajerskem koncu, ti lahko dam jaz naslov. Jaz sem se tetovirala v MB, in sem bila izredno zadovoljna.

Kar se tiče odstranitve tattooja, se baje tudi da, ampak boljše je, da se pametno odločiš in si potem lahko še dolgo zadovoljen, da ga imaš. Jaz sem se tetovirala 1999 in sem še vedno jako ponosna in zadovoljna.

mojca

Jaz ti priporočam,da si ga narediš tistega,ki traja 2-5 let in se nato odstrani(ne vem kako se mu reče)potem boš pa videl,če boš full zadovoljen pa si ga boš dal še enkrat za zmeraj.Raje se prepričaj,da ti ne bo potem žal.
LP 🙂

veš, tinca, tvoj nasvet je čisto OK, samo en problem je pri tem. V tujini ti vedno pri teh začasnih tattoojih dajo podpisat izjavo, da si seznanjen s tem, da po tem času mogoče tudi ne bo šlo dol. Vsako telo različno reagira na barve in lahko se ti zgodi, da boš po petih letih imel še vedno ostanek tattooja, ki bo izgubil nekatere barve, nekatere bodo pa ostale in celotna reč ne bo ničemur več podobna. Prav zato se v tujini s podpisom izjave zasigurajo, da zaradi tega ne bodo imeli težav, saj so svoje čase imeli na ta račun veliko tožb. Prav nihče ti namreč ne more garantirati, da bo po določenem času tattoo izginil. Če ti lahko, naj ti da pismeno izjavo :))))

Poleg tega pa je pri tattooju ravno ta dokončnost en zelo zanimiv faktor. Eno je, če se tetoviraš zaradi modne muhe (potem je boljše, da si ga enostavno nalepiš in čez tri dni imaš lahko že drugega), če pa se tetoviraš zaradi svojega prepričanja, je pa to popolnoma druga stvar. Se mi zdi, da bo čez leta en kup ljudi, ki so se tetovirali zdaj, ko je to moderno, iskalo načine odstranitve tega heca.

Ellow!
Ja, na lopatici ne bi blo slabo (sigurno bolš kot na rami…).
Jaz vem samo za Koper, saj je to profesionalno. Ti ne priporočam da greš k nekomu (po možnosti še v kakšno garažo, predelano v delavnico tetoviranja), ki dela “na črno”, ki ni prijavljen, ker današnje bolezni so lahko usodne… (če igle ne zavržejo in jih samo prekuhajo obstaja možnost, da se nalezeš kakšne neprijetne bolezni. Tega pa nočeš, kaj?)
Ja, cena niti ni tako visoka, o bolečinah pa raje ne bi… :))
LP
Pa sporoči kako se boš odločil!

Pred dnevi sem si naredil tattoo od komolca do zapestja. Naredil sem si ga pa v Novi Gorici, kjer je bil tatttoo in piercing party cele 3 ure in pol sem sedel na stolu in trpel. sedaj tri dni po tem imam pa zatečeno celo roko (normalno) Če si ga gočeš naredit it tudi jaz priporočam ,da greš v kakšen studio np. v Koper ali Trst
za v Trstu ti pa lahko povem tel. in naslov.

jaz bi ze od nekdaj rada imela tatoo na gleznju,ker mi deluje ful sexy pa tko:) ja pa tud na zadnji strani rame ni slabo

MMMmmmmmm .. glezenj … gooooooody :)) Ja prev lepo zgleda! … sam verjetn sam na mikeni zenski nogici 🙂

lp

hojla!!! mene pa ful zanima kok bi dala jst za tatoo 5krat 5, cist nezakompliciran, pa mejckn zasencn, crnobel ?????

100-150 eur

zdravo mene sam zanima kdaj se lahko samostojno tattoviraš in kulk bi otstev za en napis npr. folow your dreams they know the way . aja pa se kje bi bilo primerno mesto za to

Na naši Facebook strani do 23.3 poteka nagradnja igra za 2 tatuja 10×10!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close