Najdi forum

Kaksne so moznosti

Dobil sem telefonsko stevilko od neke lustne punce in bi prosil za nasvete kako bi se ji priblizal. Problem je da me ona ne pozna, jaz pa njo smo na videz. Naj ji posljem kaksen duhovit SMS ali kaj?

Najprej povej kakšne sorte je punca. Če je npr. romantična, ji bo mogoče namesto duhovitega SMS-a bolj všeč, kak ljubezenski verz…

kva pa če bi jo probu najprej tko spoznat? Ne vem pohval njene čevle al pa kej, naslednjič jo sam pozdrav, ta tretjič jo pa lohka že na pijačo povabš. Če bi se pa rad igral z sms se pa dej, sam ne verjamem pa da bo kej palilo če te ne pozna.

Lp
simon

Pokliči jo, ji povej, da si našel njeno številko, in če jo hoče nazaj, naj gre s teboj na drink. 🙂

Mdlj.

Ja to zadnje bom sigurno poizkusil. Kar bo pa bo. 🙂

Če jst dobim kak sms od osebe ki je ne poznam…oz. je ena cifra ki jo prvič vidm…Mene tolk ferbec matra, da sigurno odpišem. In pol tko z modelom padeva u debato, on pol predlaga drink…In to je to…Lohk dobiš novga frenda/frendico, mogoče celo kej več… S kakim simpatičnim smsjem zihr ne boš udaril mimo!

Probaj, sej ni greh. Boš vsaj vidu pri čem si!
Pa tudi če ne rata- ne se sekirat- več sreče prihodnjič…
Uživaj in še 1x uživaj!!!

emm mislim da duhovit sms ni lih tapravo za prvic:)) zdi se mi,da je boljse,da jo poklices in se malo pogovarjas z njo kot bi bila tvoja prijateljica,da ne bo bejba slucajno dobila obcutka,da silis vanjo.Ko bos videl,da se je tud ona zacela interesirati,malo pospesi zadevo pa bo:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close