Najdi forum

čestitam vsem tistim polnoletnim, ki so na referendomu glasovali proti in vsem tistim, nepolnoletnim, ki ste bili proti. bravo zmagali smo.

Prepričan sem, da ta zmaga ne bo dolgo trajala in da bo v bodočnosti prej ko slej ta krivica popravljena.

Jah, vi, Ljudje …

no ne vem ce je to krivica, pa tut ne vem ce je teba cestitke metat za to ven…tko je pac ZDAJ, sam takim zakonim ki pasjo vladi in vsem ki bojo mel kj vec u zepu zarad tega, se ne da upret…in slej ko prej bo zakon sprejet

Tale referendum mi že prav najeda, tako kot vsi goreči pripadniki za in proti. Dejte živet še od česa drugega a prov!

Eh, je..ite se vsi skupaj s tem referendumom – bilo i prošlo in ne gushite več, ker je bila to najhujša potrata davkoplačevalskega denarja v novi slo zgodovini!

Brez panike! Saj bo menda zdaj takoj drugi referendum….Tale demokracija zna biti za nas, davkoplačevalce, hudo utrudljiva in draga .

Hja, sad but true :((

Kaj pa imaš ti od tega?

A ti je zdaj kaj drugače? Se ti je mogoče življenje izboljšalo?

Ocitno je jfk zafrustriran samec, ki se boji, da bojo epruvetke nadomestile njegovega “junaka”. Pa ni tako in ne meci ven cestitk, ker imam obcutek, da pojma nimas za kaj se gre. Vedi samo to, da bojo zenske to pri nas se naprej delale kot so do zdaj, t.j. pri mazacih, pod slabo kontroliranimi ali pa nekontroliranimi pogoji in da bojo na mizah, kot so do zdaj, umirale!
Kaj je bilo prej ko so dovolili splav?? Sploh pa se strinjam, da ni blo treba referenduma, lahko bi se odlocili ZA po zgledu veliko naprednejsih drzav, kot je tale nasa majhna, in kot zgleda glede na misljenje vecine njenih prebivalcev, tudi zaostala Slovenija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close