Najdi forum

Razlika v letih…

Imam problem, ki mogoce ni tako resen ampak vseeno mi raje se vi povejte, ce je vse v redu z mano…
Mogoce ste ze v naclovu teme ugotovili za kaj gre… pa bom raje zacel od zacetka:
Pred nekaj vec kot pol leta sva se razsla s priblizno dva meseca starejso punco… Sicer ni bilo vec tako bolece ampak… Sedaj, ko sva na nek nacin pozabila eden na drugega, ne najdem vec normalne punce. Tako sem en dan naletel pri mal mlajsem kolegu na se mal mlajso punco, ki ima celih 16 let. Prvi letnik srednje sole. Jaz pa hodim v tretji letnik faksa. Torej sem jaz star 22 let, ona pa 16 in to pomeni, da je med nama v letih razlike ogromnih 6 let.
Ampak obema je tako cudovito biti skupaj… oba sva ze namigovala na kaj vec… in… cisto lahko se zgodi. Razlika v velikosti pa je komaj opazna… se pravi tukaj vse izgleda normalno. Vem, da morm mal pocakat in na to sem tut pripravljen pri njej… ker… mi je res usec in jo nocem na noben nacin prizadet al pa kar koli… tako, da te stvari bi imela porihtane…

Kaj si o tem mislite vi, kaj mi svetujete? Naj jo lepo odslovim in nadaljujem z iskanjem primernejsih punc?

Zakaj bi se branil, če vama je obema fino?

Ce vama je res tako lepo skupaj, potem res ne vem, zakaj bi se sekiral zaradi razlike v letih. Razlika v letih je itak samo na papirju.

P.S.
Poznam veliko bolj ekstremne primere (17,32), pa sta cisto srecna skupaj.

Če sta oba za potem se ne sekiraj za leta. Sicer pa to ni velika razlika.
Moje mnenje.

… sploh NI pomembna. Verjetno si že opazil, da punce (skoraj) vedno “padajo” na fante, ki so vsaj malo starejši od njih samih. Vrstniki jim niso tako zanimivi, pa ne samo zaradi “imidža”, ampak tudi zato ker so bolj resni, se da z njimi pogovarjati, jim lahko zaupajo,…
Torej … če punca ne bo imela problemov doma (kakšen preveč zaščitniški oče) – pa še to se da rešit, UŽIVAJTA!
Samo informativno: moj prvi “fant” pri 17-tih je bil 11 let starejši od mene, razšla se pa nisva zaradi razlike v letih, ampak zaradi drugih stvari.

ma stari, bot vesel. Če vama je kul ni panike, plus da zdej mogoče še ni tok zblojena kukr bi bla čez neki let, ko bi bla že kej prizadeta v ljubezni al pa bi padla pod vpliv kakšne zblojene kolegice.
Kar se pa tistga tice, pa ne nc cakat, ce sta oba za. Dej mal izklop glavo pa nagone vkljuc, bo mogoče velik boljš.

lp
simon

Glej takole ti bom rekla, v teh letih ta razlika res izstopa, nekaj let kasneje pa ne bo več opazna. Jaz jih imam 24, fant pa 30, torej 6 let razlike. Pa verjemi, da nobenga ne moti, pa tud opazi se ne. Če se štekata, potlej ni problema. Sicer bosta pa kmal vidla al leta vplivajo na vajin odnos al ne.

Poli

Ko bo ona 20 bos ti 26…kaj pa je to….mogoče se ti zdi malo čudno zdaj, ko jih ima 16…….nič zato …lepo se imej(z njo), lep pozdrav

Če se mata lepo se sploh ne sekiraj…sej bo prišlo do manjših problemov glede let…ampak če sta se pripravljena prilagodit en drugemu…pol res ne vidim razloga zakaj veza ne bi bla mogoča! Pa tuki se pojavi tut ta faktor…eni ljudje (punce&fantje) so pri 16h velik bolj zreli kot drugi… Številka res ni pomembna!!!

Ko boš star, boš imel mlado ženo…Se hecam.
Jaz imam 25, on pa 32, pa ni težav. Ko si nekaj časa skupaj, pozabiš na razliko v letih in se obnašaš kot da sta isto stara.Malček se pozna , da recimo jaz zahajam v družbo 30 letnikov, ker so njegovi frendi in njihove punce pač starejši, a to ni razlog da se jaz z njimi ne bi razumela. Tu pa tam te edino kakšen vpraša kako sta se skup najdla…ker jim ne gre v glavo ta “razlika “.

oj. s tem se ne obremenjuj saj velika večina punc pri 16, 17 zeli hoditi z fantom ki je starejsi od nje. tu ni ovire. obilo uspeha

Razlika sploh ni važna! Moj fant je star 21 jst pa 16 in sma že celo leto skupi ful srečna in še vedno noro zaljubljena. Pozabta na leta in uživita.

joj, smotanga..ce ti je vsec pa ce ti je lepo z njo pol ni panike…moja sestra hod z 11 let starejsim tipom in sta kot ustvarjena drug za drugega…mislm sj tut bosta skupi an=)tolk da 6 let ni spolh tko krizno kot si ti predstavljas=)

Ok! KOt so ti že vsi rekl bom še jz isto ponovu! GO FOR IT!!! NE res, če ti je QL z njo zakaj pa ne! Sej mam jz tud en podoben problem! Sam je pa mal drgačne narave! Sprry ker sm jz zdej svoj problem not ukluču, sam upam da ne zamerš! 🙂 No razlika v letih je samo 2 let! Jz sm 16 ona pa 14! No sam to še ni problem! Pa sva že neki cajta(pol leta) skupi! No sam se pa še od delč vid razlika v letuh. Jz sm dokaj odrasu za ta leta. Velk, kosmt:) ne me narobe razumet. Sam usi mi bi dal najmn 18-19 ne pa 16. No ja ona je pa mejhna, pa taka drobcena. To mi je mal čudn, pa še ”otročja” je mal! Čeprov to me ne mot. No mam še en problem, sam bom zanga novo temo odpru, ker mi je berdno enmu not uletet!

Aja pa velik uspiha s tvojo ”simpatijo”! MEJ SE!!!

Miha je pisal/pisala:
> mlajsem kolegu na se mal mlajso punco, ki ima celih 16 let.
> Prvi letnik srednje sole. Jaz pa hodim v tretji letnik faksa.
> Torej sem jaz star 22 let, ona pa 16 in to pomeni, da je med
> nama v letih razlike ogromnih 6 let.

Ni problem 6 let, ampak njenih 16 in tvojih 22. Ona bo verjetno iskala zabavo in varstvo, ti pa verjetno kaj več.

Moraš jo kaj povprašati o njenih predstavah glede prihodnosti.

Ne vem, če fantje pri 22-ih iščejo nekaj več …Po moje je razmerje kar v redu. če le nista preveč različnih značajev.

Hehe hvala vam vsem za vse odgovore, res sem vam hvalezen… Tudi veliko bolje se pocutim… Zdej razumem, da se nama bo dobro izslo, sploh ko bova starejsa… pol se pa sploh ne vo vec tako poznalo… sicer pa se imava tud sedaj prelepo… celo veliko bolje kot pa z bivso, ki je bla mjckeno starejsa od mene… hehe res je tastare majo sam ene cudne probleme skos :)) sej se hecam ampak ta zdej se mi zdi res v redu pa se ni tecna pa ne ne sprasuje me skos kaj vse me mot na njej tako ali tako ji povem, ce sploh kej je zaenkrat 🙂
Hvala, ATASMRK razumem tvoj odgvor… o teh stvareh se pogovarjava… in pomoje bi se vse lahko dobro izslo… sicer pa sem postal tut pomoje da full dobr prjatu z njeno sosedo in se vkljucujem tud v njeno druzbo… zgleda da se z mlajsimi full bol razumem… hehe bom pa videl kako bo kej ona in moja druzba…

torej hvala se enkrat vsem in lep dan se naprej…

moški je “star” toliko kolikor je stara njegova žena.

hmmm…mislm sej ce tebe ne mot an…pol je gut,sam se pozna kok ti drgac razmisls od nje…ti bi kej vec…ampak ce si prpravlen pocakat…pol bot z njo, pa ce jo mas fuuuuuuuul rd bos tut ustou z njo an!! in ne se pozvizgat na to ka si drugi misljo o tem…vazn je ka ti misls=)

Haloooooo a res obstajajo tko mentalni da se sekirajo.
Jaz se čist Ok razumem s puncam ki so 20 let mlajše od mene, 16 letnice so pa itak zakon. Fulll znajo uživat nikol jim ni zadost kaj lepšiga ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close