Najdi forum

plešavost

zanima me zakaj postaneš plešast od česa je odvisno kaj pomaga proti pa kaj jo pospešuje

To je cist genetsko, nimas kej. Lahko si sam glavo obrijes na nulo.

Pomojem tudi… Slišala sem pa tudi že za neke tablete, ampak… misliš, da deluje? Hmmm…ne vem…

Kdor prodaja ženskam tabletke za hujšanje in moškim tabletke proti plešavosti, je zagotovo miljonar!Kaj vendar manjka plešasti glavi, če je notri vse ok !?

Ja seveda, to je lahko govoriti, potem pa, ko je npr. na izbiro dober fant z norm. lasiščem in fant brez las. Lepo te prosim…

Aja baldmen – plešavost ni nujno da je genetsko pogojena. Stvar še v celoti ni raziskana. Obstaja pa tudi več vzrokov za plešavost. Tablete o katerih govori Niky se imenuje Propecia Finasterid, ki vsebuje dehidrotestosteron v lažji obliki, dermatologi ali trikologi poročajo o solidnih rezultatih. Baje naj bi stvar kar delovala, vendar pri različni vrsti plešavosti. Preberi si kaki post pri dermatologiji, po moje je kar nekaj napisanega na to temo.

Lahko ti povem samo to, da je res najboljš se pobrit na nulo. Meni osebno se zdi pobrita moška glava blazno sexy. Minimalističnost dopolni z dobrimi sončnimi očali, bolj odštekano se obleči in rezultati (pogledi mimoidočih) bodo vidni! Le pogumno.

P.S. Pa še za frizerja se prišpara, saj se lahko briješ sam!

po moje se pa motiš! meni so plešasti moški prav všeč.

Jaja, saj se v isti sapi popravljam – 100 ljudi 100 čudi :))

Tut jst nimam nč proti pobriti glavi…velik bolš mi je da je tip pobrit, kot pa da ma dolge lase…Poglej mulate& črnce…večinoma so pobriti pa so ful sexy…

Jaz sem tudi plesast, pa sem si ze pred par leti pobril glavo, pa se mal se das v prave cote in bos glih tako cool, kot ce bi imel lase. Vse je v glavi – pa ne glavi koga drugega, ampak tvoji. Ce se bos smilil sam sebi zaradi plesavosti, bodo tudi drugi (druge) to opazili in to ti zagotovo ne bo prineslo pik. Proti temu se ne da nic narediti, zato se moras sprejeti takega, kot si in tvojo samozavest bodo prej ko slej opazili tudi drugi. Pri meni je ze bilo tako…

LP

Matej

zakaj pa ne? kaj pa ti veš kaj je men všeč? samo mora pa seveda bit na kratko postrižen….ne pa kod kakšen star dec, ki ima na strani dolge lase, pa si jih “vrže” čez glavo.

Mislim, da je en vzrok tud dolzina las .. oz, ce mas cop ti potem od senc navzgor zacnejo izpadat.
Sam mam dolge lase in ze opazam, da mam bolj redke tu gor. Vem pa ne kaj lahko naredim in kako hitro bo plesavost narascala.

lp

Enostavno, ce mislis , da je v tem problem, se pac postrizi..!!
Sej poleti itak bolj pasejo kratki lasje, kao, ni tko vroce..:)

cau pa uzivaj v poletju!
Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close