Najdi forum

svobodni sex

Sva par , se zelo dobro razumeva in zaupava! Tako sva si tudi zaupala, da bi poskusila še kaj novega v seksu. Tako sem svoji punci uredil, da smo se sexali skupaj z prijateljem. Oba sva zelo uživala. Tako sva kasneje to še večkrat ponovila. Kasneje sva isto poskusila z parom in nama je bilo super.
V nadaljne si želima še to početi naprej. Zelo rad vidim, ko ona uživa in ko je zadovoljna. Tako bi rada to počela še naprej. Moja si zelo želi da bi poskusila čim več drugačnih in pa da bi ji pripravil kakšno presenečenje . SIgurno bi ji pasalo, če bi imala tudi tri. Obema pa bi bilo všeč, če bi imela prijatelje, ki bi jo sexal bolj pogosto oziroma redno.

Kaj pravite na najino življenje oziroma početje!
Hvala za odgovore!

men osebno to ni usec-mi je moj tip cist dost ampak ce vama to pase zakaj pa ne LP

Hej!!!
Ce vama je kul, pocnita to se naprej! Zakaj pa ne? Men osebno to glih ne odgovarja, sam ce pa vama pase, pa kr!!!!!!!!!!!!
Cao.

hehehe ja poklicta kej 😉
LP Darko

jaz pa mislim, da to kar počneta je ful dobra stvar!tudi jaz bi se vama pridružila- kaj pa vidva mislita na to??

Lp:tigrica

Očitno ti nisi ravno prepričan, da je to ok; če bi bil, ne bi spraševal za mnenje drugih. To zame ni ljubezen, ker ljubljene osebe ne moreš deliti z drugimi (v postelji). Lahko pa počneš to z nekom, do katerega čutiš samo pohoto. Ampak se mi zdi to čisto v redu – dokler sta oba za.

Ja vesta mislim, da to ni nič narobe, sam slovenci smo malo preveč zatrti, pol pa ima folk polno kritik. Drugod po svetu imajo že klube za to. Tako, da če vame paše sam uživajta.

Emm no ja,pri sebi vem da mi to ne bi bilo vsec niti najmanj! Nekaterim ni vseeno,da bi gledali kako njegova punca ali fant seksa z drugimi.To je men naravnost ogabno in…nevem.Jaz sigurno v tem nebi uzivala.
Ce vama pase,furajta naprej.Samo upam,da vama ne bo kdaj zal al pa da ne bosta kaj grdega staknila od koga.Zivimo v 21.stoletju a ne…

Men se sliš, da ona očitno uživa. Ti pa itak praviš, da uživaš, če ona uživa…Pol pa kr uživejta!!!

tigrica in matjaž
bi bili ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close