Najdi forum

po pravici!

Fantje: zanima me, če in kolikokrat med seksom s svojo drago mislite na drugo žensko in katera je to (ne vem: recimo porno zvezda, ki ste jo nazadnje videli v porniču, sošolka, bivša punca, whatever). Po pravici prosim! Vprašanje velja seveda tudi za dekleta. Aja, pa če je tako, zakaj mislite, da je tako?
LP

Jaz nikoli ne mislim na druge punce med seksom. To se morda lahko zgodi le med kakšnim fantaziranjem na samem 🙂 Sploh ne vem, kaj mislim med seksom … morda na to, če ona uživa. 🙂

Lp, Modelj

Modelj je pisal/pisala:
>
> Sploh ne
> vem, kaj mislim med seksom … morda na to, če ona uživa. 🙂

Ne veš kaj misliš? Torej takrat res eno glavo izključiš? :-)))

In zakaj morda? Te ne zanima, če uživa?

No, veliko je misli med seksom … in te misli zelo hitro begajo … skačejo … zato težko definiram, na kaj mislim … včasih razmišljam o naslednji pozi :), včasih kar strmim vanjo in pomislim, koliko sem srečen, včasih tudi o tem, ali se morda najina orgija sliši v druge prostore, kjer so starši 🙂 … in podobno. Seks je zame zelo sproščujoča stvar, zato ni čudno, če misli tako hitro švigajo, podobno je kot pri kaki meditaciji, na začetku, ko se umirjaš.

Vedno pa delam na tem, da tudi ona uživa, le da nisem venomer s tem obremenjen, da bi mislil na to. Zato sem napisal tisti morda.

Kaj pa ti AtaSmrk, na kaj misliš med aktom z svojo Smrketo? 🙂

Lp, Modelj

Za ženske je znano, da se znajo hudo dobro pretvarjat in igrat – seveda v lastno škodo. Ko sexam z beybo sem bil dosedaj vedno pri stvari, osredotočen na njene in svoje užitke. Pri rokodelstvu pa se sigurno poraja več različnih fantazij…

ajaaaaaaaaa…madona od kod pa to..da je znano.a nis mal zaljiv…mogoc mas le ti to sreco in sposobnost da lahko gledas zenskam u misli..in vidis kaj mislijo takrat..dej dej no….

Kaj pa vem, mogoče mam pa dobr feeling za to in čutim na urinu.

Madona si pa res faca…Ti kar veliko pol pij..da bos se vec lulal lol
hihi bye

Ja saj mora vsak pit, tudi ti, da majo ledvice kaj delat ;))

Hay!

Po mojem si mal zasel okol tega lulanja pa ledvic..pa ja ni to prevec od te tvoje tekocine..pa ja ne da se namesto vode nalivas z pivom!!???

Modelj je pisal/pisala:
> Kaj pa ti AtaSmrk, na kaj misliš med aktom z svojo Smrketo? 🙂

Na to, da bo obema čim bolj fajn. Vse ostalo je takrat daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč.

Jaz osebno pri sexu mislim samo na žensko s katero sexsam.Pri samozadovoljevanju pa mislim na kaj takega kot si ti omenila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close