Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Fantje:kako vam ustreči?

Fantje:kako vam ustreči?

kaj seksualno na puncah najbolj privlači..vas najbolj rajca,vzburja?Vam je bolj vščeč oralni ali pa analni sex?Kateri položaj vam je najbolj všeč?Kakšno vezo ima če ima punca pobrito ali ne?A vas “dlakice” ne vznemirjajo bolj kot pa da je otroško pobrito?

Hej!
Mene tud to zanima!! Dama, fajn vprasanje si zastavla!

Men osebno zelo bolj sede da je zenska tam doli pobrita, saj mi “kocevski gozdovi” ne lezijo prevec, ker potem tip nemore oralno oz. je ogabno ce probas…..

Ja, obrita ima pri lizanju vsekakor prednost, dlačice niso napoti. Samo da ne bode! Sicer pa tako ali tako daš ustnice narazen, če je kosmata, daš pa narazen še dlačice. Položaji so pa lahko različni. Klasično, ona zgoraj, od zadaj, da lahko ob enem božaš ščegetavček. Odvisno.

a ti misliš da se je fajn brit al ka???

Prvo in najpomembnejše, punce morate biti urejene in čiste!!!. S tem ne mislim urejene tako, da se vam šibijo kolena pod make-upom, ampak, da se vidi da skrbite zase. Čistost pa punce vzemite dobesedno! Ni boljšega generatorja pozitivnih mislim kot prijeten vonj. Ampak, da ne bi izzvenelo vse to preveč šovinistično tudi za nas moške velja isto.
Vse igrice, manjše in večje perverzije in ostale posteljne zadeve, od takšnih in drugačnih položajev, na mizi, v kopalnici, v avtu, …. z uporabo pripomočkov, brez or whatever, vse je slajše, če so izpolnjeni zgornji pogoji.

Meni je najbolj vsec, ce me zenska jaha, oz. da jo jest “od zadi” ker mi je vsec oblika zenskega telesa, ta prehod od prsi cez bok do ritke, njam 🙂

Kar se pa porascenosti tice, mi je pa najbolj vsec, ce je zenska do neke mere obrita, sploh spodaj, na vrhu pa more bit mal gozdicka, drugace je res vse skupaj podobno, kot ce bi bil pedofil, pa bil z eno 10 letno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close