Najdi forum

GrIzLjAnJe

O J L A ! ! ! ! !

Ne vem, ali je kaj narobe z njo, samo punca me tako rada grize, da se počutim kot čips. Povedal sem ji, da tega ne maram, njej pa ni nič mar. Med oralnim spolnim odnosom me večkrat grizlja po jajčkih. In (fantje, vi to veste), zna biti zelo boleče. Kaj naj storim, če me noče poslušati?

🙂
: – )
: – )

Mene tut moja strasno rada grize!!! Res je, da me se ni ugriznila za jajcka, ker to pa mora hudoooo bolet, ampak povsod drugam pa ze (tut modrice sem ze mel od tega). Ne vem, zakaj je tako, ko sem jo vprasal, zakaj to pocne, pravi, da mi na tak nacin izkazuje ljubezen in da ce me ne bi imela rada, bi me zagotovo ne grizla.

Punce, povejte nam, zakaj to pocnete, PROSIM! Ce pa bo kdo ponudil dobro resitev tega problema mu bova s ToMMyem ziher hvalezna.

LP

Matej

:))))))))))))Verjetno vaju imata tako radi, da bi vaju najraje pojedli. In od tod grizljanje.

Namažita se s kurjim drekom pa vaju ne bodo grizljale al pa se ene dva mesca ne tuširajta

Ugrizen jo nazaj.

:))))))))))

Mene, tko grizljanje rahlo uzburja, ane…Se trudm, da nism groba pri tem ampak učasih me mal zanese in ga kr fajn u ustnico ugriznem…Ampak do zdej še noben ni imel modric oz. utrpel kakšnih hujših bolečin… :))))

muaaaahahaahhahahoooooooohahahahahahahhah

:))))))) Ku ste kruti… :))))

Gdo je krut..zakaj!!?????

ma ugrizn jo nazaj.

ocitno nekateri med vami ne razumejo strasti. Strasti, ki je sad izključno ljubezni in ni ponarejena ali naučena. Nekdo med vami me bo mogoce prepoznal (in to je tudi moj namen) in temu se enkrat sporocam:ko te ne bom vec ljubila, verjemi, te ne bom vec grizla (takrat se bos verejtno sele zasekiral, se huje takrat bos to neizmerno pogresal).

Ostalim pa svetujem (ne bodite tako zakrneli) in se posluzujte grizenja tudi v vasem splolnem zivljenju, kot del predigre, del erotične masaže (mali lepi nezni ugrizki- taki soft ugrizki), zakaj bi uporabljali vse raznovrstno umetne pripomocke, ko pa nas je mati narava z vsem obdarila—-le malo domisljije je treba— in vase spolno zivljenje je lahko bogatejse…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close