Najdi forum

slaba v postelji…

Moja punca je slaba v postelji. Ko seksava, leži tam in prepusti vso delo meni. Kako ji naj to povem, da je ne užalim? Bojim si ji priznati, ker si itak ful dolgo ni želela v posteljo, zdaj pa se bojim, da bo jezna in ne bo hotela več spati z mano.

je že ne znaš dovolj vzburiti, če samo leži.

Ja sej, čudno da ne zaspi ob tebi

Po mojem bi ji moral cisto lepo povedati, da “making love” vkljucuje obe strani, ne pa da se en muci, drugi pa caka, kdaj bo taprvi koncal… poleg tega pa moras tudi ti narediti kaj za to, da jo (bolj) vzburis. Potrudita se, pa bo.

hm… kaj narest? priej s tem, da jo zrajcas (kar jo ocitno ne dost), potem pa pejt domov… bos vidu cez neki casa bo se prevec dejavna:)

Mogoč ma pa razlog za to, tko da mislim, da se je najbolš pogovorit. Dvomim, da boš sam rešil to, kar vključuje oba.

ja model,ti ji to povej,ne pa drzat za sebe,ker s tem ne bos nic dobrga naredu.Povej ji,da bi bila lahko VSAJ malo bolj zivahna in tko naprej.To ni pa nic zaljivga.Ce pomislim s tvojga stalisca mora bit tole res malo morece a ne.Svetujem ti,da ji poves kaj mislis in pol bos vidu,kaj bo rekla ona.Poskusit se splaca 🙂

Se strinjam!

ce se ne bo popravla: dump her!

To je najlažje narediti! Morda ti bo pa kapnilo kaj delaš narobe, ko bo njej kdo dal tak nasvet: dump him!

Nekaterim ni dovolj zgolj fizični sex. Morda premalo vložiš čustev. Ženske jih potrebujemo več, nekatere pa brez tega nočejo niti samega fizičnega sexa. Morda je ta “grozni” problem samo v tem, da ji ne daješ občutka, da gre tebi za kaj več kot za golo
“jahanje”!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close