Najdi forum

seks od zadaj

Mene pa zanima…kaj mislite fantje in punce o seksu od zadaj (sej veste …tko po pasje-če se bolj ‘svinsko’:) izrazim)?? A se vam to zdi zlo brezosebno? A pogosto (ali celo vsakokrat) seksate (tudi) od zadaj? Meni osebno tak seks ni preveč všeč, problem pa je, da moj fant to najbolj obožuje. Vsakič ko seksava, počneva to od zadaj in ”od spredaj” tako da sva oba zadovoljna. Kolko vas je takih ki imate tak problem in kako ga rešujete?? Meni gre počasi tak seks od zadaj vedno bolj na jetra! Vprašanje za punce: a vam je tak seks všeč, kaj lahko doživite orgazem na tak način? Za fante:zanima me,če večina fantov najbolj obožuje seks od zadaj(!ne mislim v rit!) ?

Eva

Moram rečt, da men od zadaj čist sede. Priznam pa, da lahko razumem, da se ti zdi tak način malo brezoseben – vendar le, če zraven sebe nimaš ljubečega tipa in se zraven mogoče še pojavljajo kakšni dvomi itd.
Ampak že to, da ti ustreže v tem, da te poseksa tudi v pozi, ki ustreza tebi, je zelo veliko. Marsikaterega tipa popolnoma nič ne briga, kaj in kako paše njegovi punci.
predvidevam pa, da je tipom to tok kul zato, ker je to skoraj edina poza, pri kateri je penetracija tako globoka.
LP
Maca
PS Ali seksata samo v dveh položajih, misijonarski in “pasji”??

Odgovor za maco: ne,ampak men je najbolj všeč misijonarski, njemu pa od zadaj

Zanimivo, moja punca pa hoce vedno “od zadaj” in jo skoraj tezko prepricam v kako drugo pozo. Je pa res, da zna biti malce neosebna, sam ti pa mora fant pokazati, da “si tam” (npr. te bozati po hrbtu,…)

LP

Matej

Meni tudi včasih paše od zadaj. Tudi fantu, ki pa mu hitreje pride.
Mi pa je všeč še en položaj (ne vem imena), in sicer, ko jaz ležim na boku, on pa je tudi na boku za mano. Svojo nogo dvignem, in on prodre vame. Tudi to je užitek. Poskusi. Fant te tako objame z rokami je res prijetno. Še posebno zjutraj – saj veš, neprijeten zadah iz ust.

Tudi pri sexu od zadaj lahko doživiš orgazem, in sicer tako, da si ščegetavček sama dražiš. Moraš biti pa dovolj vzburjena in je lahko zelo fino.Ko ujameta ritem, je do nebes le nekaj korakov.

Sej seks od zadaj ni samo neko golo nabijanje tipa v zensko (vsaj ne bi smelo bit). Ce med seksom od zadaj zensko lepo bozas po hrbtu, po ritki ipd, zna biti ta polozaj veliko bolj “oseben”.
Moj nasvet za tipe bi bil tak, da naj se med tem polozajem mal nagnejo naprej nad zensko, da se je dotikajo z vecjo povrsino, poleg tega lahko pa hkrati zensko primejo in bozajo po prsih in nenazadnje tudi po scegetavcku.

Mislim da je to kar v redu in sploh ni brezosebno. Le zakaj bi to bilo???
Verjetno imaš kašne psihične zadržake ali bojazni.
Jasno je, da moraš takšne stvari izklopit. Skratka meni je zelo všeč in mi pride zelo silovito. Naslednjič se sprosti, zaupaj fantu in UŽIVAJ!!!
Boš vidla kako čudovito je to.

Men je tud vsec polozaj, ki ga je opisala Laura. Sicer pa najbolj uzivam v misionarskem-ne vem zakaj… mogoce, ker se lahko gledava v oci… Ne vem… Od zadaj mi pase le kadar sem zelo, zelo vzburjena

meni je vsec, do orgazma tako ne pridem, ampak sex od zadaj mi drugace ugaja. seveda, pa je potrebno kasneje ali pa prej pozo tudi zamenjati, ker mi osebno najbolj ugaja nekaj drugega.

Meni najbolj paše, da ga zajaham, da me boža po joškah in da si lahko pridem po poljube vsak trenutek…
Pri seksu od zadaj je mogoče lahko tudi problem, da eni nimajo občutka in lahko rahlo boli, sploh če ženska ni dovolj vzburjena. Je pa zelo prijetno, če te moški vmes boža po hrbtu, ritki, te vmes potegne k sebi in obrne obraz k sebi, ti da vedet, da te želi poljubit in to tudi naredi… Ma vse se da skombinirat mmmm 🙂

Ta položaj prav pride tudi med nosečnostjo,ko te ovira trebuh. Nadalje je položaj od zadaj priporočljiv tudi tedaj, ko ženska ne more doseči orgazma. Nikakor ni neoseben, saj moški lahko z obema rokama pomaga ženski boža ji dojki in ščegetavček, z lulekom pa prav lepo drgne njeno G točko, kar pospeši vzburjenost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close