Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost za fante-če imaš z tipom oralni seks

za fante-če imaš z tipom oralni seks

Imam frenda, ki je gay, pa sva načela debato, pa je rekel, da imajo nekateri gay-i oralni sex tudi z streight/normalnimi tipi, ki so npr. poročeni, ali pa imajo punce pa jim one nočejo tega delat!Jaz sem mu rekel, da pa to verjetno že ni tako pogosto, ampak da je bolj redko, on pa mi je rekel, da se dogaja večkrat kot si mislim!Pa me zanima kaj si vi o tem mislite?

Ne morem si predstavljat da se to res dogaja! Mam fanta, ki je streight in po moje v kej tazga ne bi nikol privolil. Jest mu namrec tega ne delam. Ce bi mu ze primankovalo tega sigurno ne bi sel k enmu geyu ampak prej h ksni punci!!! Ne vem no, ce nisi na uno stran usmerjen, po moje ne mors pustit, da ti to en istospolnik to dela, sploh pa da bi to naredu fant.

Ce se ze dogaja (????), po mojem mnenju se zelo redko!!

LP, Anina

Mene bi kap, če bi zvedla da tip zarad oralne potrebe hodi h geyu! Pa ne da bi mela kej proti homoseksualcem…ampak mislm, da oni nej ostanejo zase “normalno” usmerjeni pa zase…Glede tega pa moj tip s tem ne bo imel težav, ker mi to ni nič takega počet. Kolk pogosto se pa take stvari dogajajo s tipi pa nimam pojma, ker sm to zdele prvič slišala…. Normalni tipi nej se o tem rajš ž žensko pogovorijo o oralnem seksu kot pa da grejo “po pomoč” h geyu!

Boštjan, bo kar držalo to kar si napisal! Res, da to ne velja za vse, vendar lahko potrdim iz osebnih izkušenj. Tip je poročen že 5 let vendar mu žena teh užitkov ne omogoča (se ji gravža)….
Priznal je, da je fantje opravijo to tako dobro, da tega ne bi zamenjal z nobeno žensko…
Mimogrede, oba sva BI…..

lp vsem

Jeah..to se ne dogaja več tako redno kot se je včasih…to pa zaradi tega ker se je redno dogajalo da so tipu zaskočili zobje ravno takrat ko ga je ffaffal prjatlu.
Po pa tip ni bil več tip ,ampak teta z jajci…fakBoštjan je pisal/pisala:
>
> Imam frenda, ki je gay, pa sva načela debato, pa je rekel, da
> imajo nekateri gay-i oralni sex tudi z streight/normalnimi
> tipi, ki so npr. poročeni, ali pa imajo punce pa jim one
> nočejo tega delat!Jaz sem mu rekel, da pa to verjetno že ni
> tako pogosto, ampak da je bolj redko, on pa mi je rekel, da
> se dogaja večkrat kot si mislim!Pa me zanima kaj si vi o tem
> mislite?

Jest bi tud vam dovolil imeti otroke, tako kot samskim ali manj samskim ženskam!
Gayom im pedrom nasploh …škoda besed.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close