Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Za Danielo, (Ello, laro,..)

Za Danielo, (Ello, laro,..)

Zakaj se zmeraj predstavis z drugim imenom? Ce se pa ze pa dej tut drugacen mail,…
P.S.: to je sm nasvet, ce nocs da folk zgrunta 😉

Saj smo jo že!

Hehehe!

Ko sem dobila računalnik in s tem internet, sem potrebovala nekaj časa, da sem sploh prišla “noter”. Ko sem po mučnem brskanju po internetu našla forum na katerega se oglašam, se mi je zdelo fino. Najprej sem prebrala VSA vprašanja in odgovore in ugotovila, da je v forum vključenih precej ljudi. Na vprašanja, ali si ti “Maja 1 ali Alenka 3 in Irena 8” sem se odločila, da bom izbrala ime, ki ga na forumu še ni.
Moja vprašanja in odgovori so postavljeni tako, kot sem si jih zastavila. Če pa slučajno koga to moti, naj mojih stvari ne bere. Posebej tebe – očitno te.
Moje pravo krstno in ne vem še kakšno ime je Tatjana, če želiš, bom tebi posebej odgovarjala s mojim pravim imenom, če se mi bo seveda zdelo vredno.
Lahko pa ti napišem še moj mail ( katerega očitno veš ) in mogoče tudi številko čevljev in konfekcijsko številko. Moja najljubša barva pa je črna. Upam, da sem zadostila tvojim željam in potrebam!
Se pa pojavljam na forumu le z enim imenom in napišem tudi tisto, kar v resnici mislim in vem.
Upam, da vse druge ne moti

ne ne moti me, samo povem ti, da ce hocs kdaj tko prasat, da ne bo vedl da si ti, ne napisat maila ;), zato ker ga vsi vidimo. Samo nasvet sem ti dal. Ne bit zdej jezna.
OPROSTI
LP Zlehty

Pred vami pa res nimam skrivnosti, saj ste moji elektronski prijatelji!

hehe vredu potem. Sm nasvet sm ti dal. Tuk prijazn pa ze bom 🙂
LP Zlehty

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close