Najdi forum

erotične sanje

Rada bi zvedela kakšne erotične sanje imate med samozadovoljevanjem , ali pa med samim sexom. Če jih sploh imate, ali vam brez njih pride do orgazma.

Jaz ne sanjam med seksom, ampak sem na realnih tleh.he he
majči

Med samozadovoljevanjem, ponavad, vsaj jest, gledas recimo film (porno…ne npr. akcijo 🙂 al pa slike…internet al pa revijo…..tko da tuki ni kej prevec sanj…

drugace je ponoc ko nemors nc gledat(ker je temno)….npr. v postelji predn zatisns oci….pol pa se ti porajajo razne sosolke….po eno ali vec naenkrat…skratka eroticne fantazije…na vse mozne nacine….npr. da pride tvoja sosolka al pa prjatlca k teb…. pa jo pocas sleces…skratka ful fantaziram o predigri….

med seksom…pa nazalost nebi vedu 🙁

Grega

Med samozadovoljevanjem tok hude, da jih sploh ne bi pisala…:)). Med seksom pa prav nobenih, ker je moja najmočnejša in najlepša fantazija izpolnjena: seksam z nekom, ki ga imam najraje na svetu, ki me noro privlači in s katerim uživava tok, da se tresejo tla (poleg postelje).

jst lahko mislim tudi na kup gnoja pa mi tudi pride

Ma ku si hard :)))

Ja bogi bogi bogi bogi bogi
Ne mi pamet solit

Ok! Ja fantazije so take in drugačne! Recimo sošolke kot je že en umenu so doskrat zravn! pr rokometu mislm ne pr čem drugem! Velikrat so tud slike pa filmčki na računalniku prisotni! Pa tko! Vse možno! Ajde sanjite še naprej!
Luka

Recimo 2 sošolki, ki ti ga vlečeta ali kaj podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close