Najdi forum

ZALJUBLJENA NA SMRT

Živjo!

Prosim pomagajte mi!

Ful sm zaljubljena u enga fanta. Ne moreš verjet kok mi je ušeč. Sam je pa problem k ima punco pa v bistvu se midva še nisva pogovarjala sam ve da sm vanjga.
Sploh ne vem kaj si misli o men. Enkrat je bil pijan pa mi je neki govoru če bi bla kao z njim sam pomoje se je sam norca delal z mene.
Danes sem ga prvič vidla že po zelo dolgem času. Srečala sva se na cesti in sicer sva bla vsak v svojem avtu. Pa ko me je opazu, se je še enkrat prav očitno obrnu pol pa skoz v vzratno ogledalo gledal, dokler ni zavil drugam.
Prosim povejte mi kaj naj storim! Al nej ga pozabm al je še kej upanja?!!!!!!!!!!!!
Prosim svetujte!
Če morda nism zadost natančn opisala zadevo me kr še kej uprašte sam lepo prosm pomagajte mi!

ČAO!

Ma punco, allora ga pusti pr miru. Ali pa (če želiš bit prepričana) ga vprašaj kaj misli. Naj ti odkrito pove, ampak ne bit presenečena, če te bo (četudi na lep način) zavrnil. Saj je vendar že zaseden. Boš vidla- čez neki cajta se boš še smejala kako si mogla bit takooo zaljubljena. Naj ti povem, da je še dosti tipov na sveti- tudi jaz sem mislila, da obstaja le eden. Pohladi se malo, pa poglej okrog sebe- morda imaš pa luštnega soseda 🙂
Srečno!

Ja tut men se je to zgodil…2x u življenju…1x v OŠ…celo OŠ sm norela za enim tipom, sam nikol ni zvedel za to…Pol pa še eno leto v srednji šoli…prvi letnik…Res v takih trenutkih bi človek najrajš umrl, sam mine. Spoznaš kakega simpatičnega tipčka in pozabiš na nesojeno ljubezen…in res, pol se sama sebi smejiš kako si lahko tako norela za enim. Najhujše v zaljubljenosti je pa ravn to, da vsako stvar glede njega opaziš…če te pogleda, že misliš da je zainteresiran zate, če te ne si v depresiji… Če res hočeš zvedet ga pač vprašaj kaj meni o tebi. Čeprov to ne bi bla najbolša ideja, glede na to da ima punco. Pomisli, misliš da mu pomeniš toliko da bo zaradi tebe pustil punco?!? Pa ti niti namignil ni na to, da si mu všeč al pa kej druzga…razn v pijanem stanju, ampak takrat ljudje red ne vemo kaj počnemo… Najbolj neumno se mi pa zdi to, da punce v zaljubljenosti delamo to napako, da se tipu tako rečeno, mečemo pod noge…in se s tem ponižujemo. Tip itak ve, da ti je všeč, tko da se ti ne ponižuj več pred njim! Sploh pa zdej prihaja poletje, šla boš na morje kjer je 1000+1 tip in sigurno je med njimi tudi tak ki mu boš všeč ti in on tebi…

Jasno, tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega v prvem letniku na faksu. Sicer sem imela tipa, a je bila zadeva med nama že bolj na konc in sem spoznala tega tipa, ki me je totalno zmešal. Eno leto sva kao kot frenda hodila ven, klepetala in se zezala, pa na pijačko, pa po telefonu…, jaz še vedno s svojim tipom, on s punco. Eno leto! Mislim, čist brez veze! Čakala sem, da bo kaj, on pa nič. Totalno nič mi ni bilo jasno ali mu je kaj do mene ali nič: gledal me je, osvajal me je, me totalno začaral s tistimi črnimi očmi, pa nikoli nič drugega. Vsi so mi govorili, da sem čist nora in naj se ne pustim zezat, pa sem kar še čakala. Nakar sva se en petek zmenila, da se dobiva, ker je rekel, da mi mora nekaj važnega povedat. OK, samo kaj, ko je čez tri ure klical, da bi se rajši dobila v nedeljo. Iz čiste jeze, da sem taka trapa, da se takole pustim, sem šla na nek žur in tam srečala tipa, ki je že prej nekaj hodil za menoj. Čist iz štosa sem začela z njim, naslednji dan odpikala bivšega tipa, v nedeljo pa nisem šla na tist dogovorjen “randi”. Nekajkrat me je še klical, potem pa me je po kakšnem tednu videl z drugim, se samo kislo nasmehnil in nikoli več klical. Čez več kot leto sem izvedela, da je takrat nehal s svojo punco in hotel začeti z mano. Takrat je bilo pa že prepozno za karkoli.

To ti pripovedujem zato, da ne boš mislila, da si edina v taki situaciji, in zato, da boš sama nekaj ukrenila in ne čakala kot jaz. Vem, da je težko kar rečt: Jaz bi…, ampak razmisli ali res hočeš čakat, da se bo sam spomnil. Ker tipi so totalni troti, kar se teh zadev tiče. Mislim, sploh ne skopčajo, kaj si me mislimo in ravno tako cvikajo kot me. Torej… akcija!

Če pa ne bo nič in če te zavrne? Boš pač prebolela, še vsaka je. Dejstvo je, da čeprav zdaj tako močno čutiš do njega, ni edini na svetu. Še in še jih je, ki bi bili z veseljem s tabo in mogoče se res kakšen tak skriva prav pred tvojim nosom, da ga sploh ne opaziš. Priporočam ti, da premisliš, ukrepaš, si z njim ali greš dalje!

Veliko sreče!

Ko si omenila, da je bil pijan, ti svetujem samo to, da ga čimprej odmisliš, čeprav ti bo težko. Vem, kako je s takšnimi, ki svojo samozavest občasno iščejo pri prijatelju Alkoholu. Odločitev pa je sevedo tvoja, to je samo moj nasvet.

Živjo Mojca!
Tvoj odgovor predvsem pa tvoje razmišljanje sta mi zelo ušeč,zato bi te lepo prosila, da se mi še kaj oglasiš? Predvsem bi te rada uprašala, zakaj je blo pol prekasno da bi bla s tistmu tipom? Če mi boš še kej pisala bi ti rada zastavila še eno uprašanje, do takrat pa lep pozdrav!

Živjo!
Hvala za tvoj nasvet. Rada bi samo dodala, da nism misla s tem ko sm rekla, da je bil pijan, da se ga pa dostkrat napije. To je blo sam na eni žurki.

Pa kolko imen imaš ti?

sorči sam zmotila sm se!

Ja, prekasno je bilo predvsem zato, ker sem sama takrat še vedno hodila s tistim tipom, s katerim sem začela na tisem žuru, in je bilo vse tako OK, da se mi je zdelo brez veze odpirati stare rane. Sem pa dosti premišljevala o njem in moram priznati, da kadar sva se s tipom zaradi kakšne traparije vsekala, sem vedno pomislila, da naj kar serje, ker bom jaz itak lahko še vedno začela z onim drugim. No, pa nikoli nisem, prebolela pa sem ga šele, ko sem spoznala svojega sedanjega moža, ker sta si izredno podobna.
Sedaj sva prijatelja in večkrat srečava, a se mi zdi, da med nama ni nobene kemije več (vsaj pri meni ne). Še vedno je eden “najkrasnejših” moških za moje pojme, ampak… (tudi moj mož ni glih za v kanto) :)) Poleg tega vidim, da je njegov način življenja precej drugačen kot moj, pa mislim, da mi v njegovem stilu ne bi ustrezalo.

Skratka, preboliš.

kaj zaseden!!
tega ni dokler nima prstana!!

Ja seveda…

Živ!
Dejte mi prosm še kej napisat k mi je ful zanimiv brat vaše predloge in mnenja. Vsak dan pridem gor da bi vidla če je kej novga. No pa ponavad ni. Zato dejte mi še kej napisat-karkoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close