Najdi forum

Posilstvo???

Mene pa zanima kolk od vas, punc je že doživelo da jo je tip prisilil v spolni odnos ? Se vam zdi to posilstvo? Kaj menite o tem, da fant udari punco in ali bi mu oprostile?

Jaz mu ne bi nikoli odpustila,če bi me udaril,kajti če te je sposoben enkrat udariti se potem nasilje samo še stopnjuje-pa naj bo ne vem kakšen razlog za to .Moje mnenje je,da ni razloga,ki bi upravičeval,da bi nekoga kdo udaril.
Prisilil pa me v spolni odnos še ni nihče tako,da ti ne morem pomagati.
LP 🙂

živjo

mene je bivši udaril……nato pa zatrjeval in obljubil, da je to prvič storil in da ne bo nikoli več. Obenem me je tudi davil tako, da sem mislila, da ne bom preživela.

Nato sva šla narazen in čez kak mesec spet začela.

Toda tisti trenutek, ko me je udaril, sem se zavedala, da me bo še.

Pol leta po ponovnem poskusu ljubezni sem ga zjagala, pa čeprav sva hodila 5 let, gradila hišo……..

danes sem srečna. Tip, če te enkrat……potem je v drugo lažje! Vsaka stvar je v prvo težka!

Ja, tudi mene je bivsi enkrat udaril… potrebovala sem kar nekaj casa (mesecev!!!), da sem lahko to prebolela, ampak je pa slo, ker sem vedela, da mu je bilo strasno zal. Zamerim mu ne, pozabila pa nisem.
Oseno mislim, da vsakemu lahko kdaj spodleti, da se mu “strga”. Ampak to je lahko le enkrat. Ko se stvar ponovi, je zame- konec.

Lep pozdrav in imej se rada,

Taja.

tist k zensko udari si zasluzi bridke pocasne smrti!

Upam da to pismo ni napisano iz lastnih izkusenj!
Pa kaj se zenske res tok mal spostujete??DA SE LAHKO ZGODI DA TE UDARI???? PA KAJ STE “NORMALNE”? Pa da ne boste rekl naj ne govorim kako je to ce ne vem. Me je tud bivsi tipo udaru-zato je bivsi!! Ratu isti moment pa se kolegi so ga drug dan na rahlo obdelal da je vidu kako je to!
Pa kaj se res ne cente sej mogoce se mu bo pa tud naslednic cist mau utrgal pa te bo po stengah vrgel! Pa ne govort da se bo spremenu k se ne bo!! (pjanc se spreubrne k se v grob zvrne)
Pa sploih ne vem in ne razumem kako lahko to pismo sprejmete tako mirno?? A vas vsi partnerji ponizujejo da ste ze navajene?

Ce te pa prisili v odnos pa to je posilstvo vse kar se zgodi proti tvoji volji z silo je posilstvo!! -in to ni normalno, ni upraviceno zarto je tudi z zakonom prepovedano in kaznivo- kot tudi nasilje!!
Tega nikoli nikomur ne dopusti-clovek ki te udari te nima rad se manj pa te spostuje in je tudi nevaren
ce pa te poleg prisili se v odnos … Ne vem sploh cemu ta tema in toliko sprenevedanje po mojem mnenju zensk brez samospostevanja ali zelite da “blondy” misli da je normalno ce jo partner tepe?
ni normalno in tega ne dopusti nikoli
pa se nekaj clovek si svojo ceno postavi sam ce se ti ne bos spostovala te tudi partner na bo.
to pa je le moje mnenje…

Ne, ne ni iz lastnih izkušenj…na srečo! Sama sem istega mnenja kot ti 1…Sicer sm že doživela, da je tip (ne resn) neki navalil name… Ampak sm mu rekla, da nej me sam na miru pusti…Oz. nej me udari, če se upa…Pol bi ga pomoje kr tepst začela, ker bi se mi čist odklopil…Na srečo se je pol skuliru in reku, da me ma vsaj tolk rad da udaru me ne bi…

Mene v spolnost ni še nihče prisilil, je pa enkrat moj bivši to poskušal. Ker nisem hotela, me je začel daviti, da sem videla kako takrat v bistvu res nič ne moreš in me je že kar zmanjkovalo. Sama sicer nisem nasilna, vendar me je postalo blazno strah in sem ga, ko me je nekoliko spustil, tako odrinila, da je z glavo pošteno usekal v steno. Potem sem ga še sklofutala in šla. Nekaj je še hodil okrog in se izgovarjal, da je tisti večer preveč pil, kar je bilo sicer res, vendar se nisem dala prepričati. Do takrat sem imela vedno tipe, ki so bili res dobri do mene in čeprav sem ga imela kar rada, me je po tistem večeru vse totalno minilo. Se mi je zdelo, da mi ni treba takega tepca, ker če se je upal enkrat, bo še poskusil. Enostavno sem šla naprej.

Mislim, da se moramo ženske same toliko spoštovati, da takšnih stvari ne dopuščamo. Če jih, s tem moškim samo dajemo pravico, da z nami slabo ravnajo. Pa ne bi hotela zdaj vseh moških metati v isti koš, vsaj kar se mojih zvez tiče, je bil en sam tak. Poleg tega pa ni nobenega opravičila (v stilu, da je preveč pil ali da je preveč obremenjen ali s čemer že se izgovarjajo). Samo stran!

Jaz bom pa samo to rekel, da je vsako prihično in fizično nasilje zgražanja in obsojanja vredno, ter seveda ustreznega sankcioniranja, ne glede na to ali ga izvajajo moški nad ženakami, ženske nad moškimi (tudi to se dogaja), na otroki, moški ali ženske med sabo, nad živalmi,…. Je pa res da je enega več enega manj.

No eni moji bivši punci se je enkrat tako strgalo, da me je udarila – in ker res ni bilo potrebno, oz. upravičeno – je bila v igri neka smotana malenkost. In če se že gremo enakopravnost med spoloma sem ji pač vrnil. Jo je malo streznilo, samo potem ni več imela kaj iskati z mano.

S tem ko nekoga udariš prvi, mu daš vedeti, da ga absolutno ne spoštuješ oz. da ti je malo mar zanj. Pa naj gre za afekt jeze, pijanost ali kaj drugega…

Moj fant, ko je pijan je nemogoč, zato vsem fantom, ki se strga ko so pijani naj povem kaj je meni naredil moj fant, in še vedno sva skupaj. Ko je bil pijan sva se hudo sporekla in potem je nekaj bluzil in rekel da si bo čik na roki ugasnil, jaz pa sem rekla da naj na moji roki če upa in iztegnila roko, butelj je res ugasnil. Zaradi šika roke tudi umakniti nisem mogla. Potem sem se samo še oblekla in rekla, da grem domov in da je konec med nama , potem pa je on začel noreti, da se bo ubil in začel z nožem mahati nad seboj. In verjemite mi da me je tisto bolj bolelo kot pa ugasnjen čik. Zato punce in fantje samo grozit ne! PA TUDI NE DRUGIH LJUDI SILITI V STVARI, KI JIH NOČEJO. NIKOLI NE DELAT DRUGIM TISTEGA, KAR VI NE ŽELITE DA BI DRUGI VAM!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close