Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ALI SI ZA SKUPINSKEGA?

ALI SI ZA SKUPINSKEGA?

Živjo!

Že nekej cajta se mi roji po glav, da bi šla skupinskega. S fantom sva se o tem že pogovarjala, in on je za to. Zanima me, če je kdo od vas že probu in kako je?

Čakam na vaše odgovore!
ČAO!

Nisem še probal, sem pa takoj ZA. Zanima me koliko bi bilo udeleženih v vajinem primeru in ali si zato, da imaš naenkrat dva fanta v sebi, pa nobeden od njiju ni tvoj stalni partner…..
Kot že rečeno, jaz sem za. Je pa v praksi (po moje) to težko izvesti. Kaj menite ostali?

Ce ni custev in zamer je seks dobr divji strasten in seveda prepovedan-vse kar je pa prepovedano pa je…..

Prepovedan??

Z moralnimi normami-vprasi mamo kaj si ona misl o “grupacu” pa bos vidu zakaj je bilo zgolj “simbolicno”napisan prepovedan.
Mislm da sta sele zadnji generaciji sposobni sprejemat spolnost bolj sprosceno-morda se pa motim???

Jaz sem ze parkrat skupinsko. bilo je v redu. ni tezko izvest, ce se najdejo pravi. clovek pac mora probat cim vec stvari

Tega še nisem probala, čeprav si ful želim in mislim, da bi bilo kdaj treba zapluti tudi v take vode!Premišljevala sem tudi o : par :par! Kaj pa vidva mislita o tem?

Lp: j.j.

Sliši se fajn. Jaz in nekaj punc, po možnosti same lepotice. Kot bi sanjal.

mislim, da mora bit stvarca prav zabavna in fajn, sam če najdeš ta prave. Jaz si itak želim, da bi enkrat živela v stanovanju skupi s še tremi (2 ženski, 2 tipa) pa da bi bli vsi bi-. Jaz sem pa že itak bi-, sam ne bi pa kr z enim, k bi ga pobrala na cesti. Fajn bi blo, če bi se poznal že neki časa. Ja, tista zadevca s stanovanjem bi bila prav zabavna.
Kakšen komentar???

jaz pa ne bi mogel s še enmu tipom zraven. ampak čej kakšna ženska več zraven… :)))

pa dejte nehat!!Mislim da bi se mogl mal se prej spoznat ne pa da bi ker hop – hop.A sta že kej mislila na to,da bi lahk dobla kako spolno bolezen od zunanjega partnerja.Sej vete,da tud zaščite obstajajo!!! Če pa bota probala pa nam napišta kako je blo!!

ha !

Kar sanjaj,ce ti bo pol boljse…M

zakaj pa ne za probat je,treba uporabit zaščito,pa ne z stalnim partnerjem ker to ne gre.Tako se je treba dobit,spoznat,pa vsekat grupnega….

noro me mika kaj takega, v zrelih letih sem in še nisem nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close