Najdi forum

Ljubezen # pohota

Ko prebiram forum prihajam vedno bolj do spoznanja, da veliko ljudi eksperimentira seks v troje: žžm, mmž ali več. Sprašujem se: ali sem jaz normalna, ker tega ne počnem. S partnerjem imava zelo odprt odnos do seksa, preizkusila sva že vse mogoče, vendar pa se za seks s še eno žensko ali moškim ne morem odločiti.
Najbolj me bega vprašanje, ali je tak seks višja stopnja ljubezni in zaupanja v partnerja ali je le pohota, ki kaže na to, da v odnosu nekaj ni vredu. Midva se imava v dvoje zelo fino, pohotno in perverzno, predvsem pa sva predana eden drugemu. Ali bi morala popustiti malo zavore in se predati še drugim, bi to bil + ali – za najino zvezo?
V bistvu je to glavna tema mojih spolnih fantazij, vendar pa se v resničnem svetu zelo težko opredelim za ali proti.
Mi lahko kdo s temi izkušnjami pove, kakšni so občutki po dejanju – je kaj nelagodja, napetosti med partnerjema in podobno?

seveda si normalna, sploh pa ne smeš po teh primerih tu gor sodit da se grupni seksi pogosto dogajajo. So bolj izjema kot pravilo in nikakor niso neka višja oblika ljubezni. Ti kar ostani pri svojem, eksperimentirajta še naprej in verjemi mi, tako boš najbolj srečna!

Tudi midva z mojim imava podoben odnos kot vidva. Vendar se jaz tudi ne bi spuščala v take stvari. Pa ne da bi bila nenormalna, ampak se mi zdi, da za resno zvezo to ne gre, Če si dva še tako zaupata, potem to ni več njuno, kar je bilo.

mene tut ful zanimajo vtisi tistih k so to ze probal, da bi se lazi odlocla ja/ne
sploh pa al mmz al mzz 🙂

Js tega sicer nisem in tud ne bi probala, ampak…. recimo, da je tista druga cvetka bol všeč tvojmu tipu… ali obratno, da je on drugi bol všeč tebi… in je potem kdo zapostavljen… po moje zna prit tu do kakšnih komplikacij.. na koncu morda tudi do joka…

No, takšno je moje skromno mnenje 🙂

no pa saj nemorem verjeti..kako si lahko ne ziliš a v troje.sama sem to provirala in mi je zelo prijalo.Ceprav obstaja moralni macek se to cez teden ali dva izgubi.zato kar pogumno.

Draga NinaNana!

Velikokrat prebiram tvoje odgovore, vedno se mi zdijo zelo zanimivi, no, ne rečem da se vedno z njimi strinjam, a, nekako začutim da moraš biti prava ženska.
Zato me malo bega tvoje vprašanje.
Če nista normalna s tipom, ko ne seksata v troje? bejži no, še kako sta, pa še srečna si lahko povrhu vsega, da je tako. Zakaj bi to poiskušala, če si ne želiš?
Poslušaj vendar srce kaj ti govori, ono je pristojno za odgovor, bolj kot razum.
Kajti; če imata res tako odprt odnos, kot praviš, boš morala uporabiti pamet le za to, kako boš to uredila, dilemo namreč.
Res je, je to zelo visoka stopnja zaupanja v partnerja, zato, če je kakršnakoli senca med vama, v kakršnemkoli smislu, ne it v to. Če pa ne, pogovori se z njim, odpri se mu, kaj si želiš, kakšne so tvoje fantazije, pa boš videla reakcijo.
Vprašanje lahko sprožiš na začetku v tretji osebi in kot fantazijo, da ga morebiti ne prizadaneš, pa pozneje počasi konkretiziraš. Če je tip odprt, bo za. Če ne bo, pozabi in uživaj naprej. Pa še nekaj. Po opisu bi sodil, kot da ni problem tretji ali tretja. Če je tako, ne premišljaj dolgo, ampak izkoristi, če pa si moraš tretjo osebo šele priboriti, ti svetujem previdnost, da ti ne bo žal. Vsekakor ti z dvema fantoma ne bo žal, ker boš bolj “oblegana”, medtem ko boš še z eno dečvo pač delila tipa na pol, ko se bo pa njemu trgalo.
Nimam še izkušnje z dvema puncama, čeprav mi je to prioriteta št.1, sva pa že z s partnerko še z enim fantom, in bilo je nepozabno.
Brez odvečnega kompliciranja in osladnosti, strasten, intenziven sex
Pa še k tvojemu bistvenemu vprašanju, kaj bi to lahko pomenilo za zvezo.
Če je že sedaj dobra, bo še boljša, kajti, ne pozabi, ne boš ga prevarala in imela mačka ali on, oba, bosta šla prostovoljno v to. Če je že sedaj karkoli, raje pozabi.
Če je zveza bolj tako, bo potem še slabše.
Mislim pa, koliko te poznam, da boš uživala, da bosta vnesla v razmerje novo vznemirjenje in dimenzijo, (tu pa le nastopi pamet) ob temeljitem branju navodil za uporabo in pravilnem doziranju. (torte pač ne jemo trikrat na dan vsak dan, kajne?)
Seveda pa veliki pozor pri izbiri tretjega, še posebej če bo tip, naj bo pravi dečko, obvladljiv in z urejenim življenjem, razumen in diskreten tip, ne pa potrebna zguba.
Punce se mi zdijo na tem področju dosti manj “babe” kot tipi. Ajd, zadosti imaš.

P.S.
Predstavljaj si: tip pred vrhuncem, dve punci ki mu z vabljivimi ustnicami ljubkujeta
ponos, in se stikata z vršički prsi, se mu z prstki zarijeta v mišice na ritki, medtem ko nezaustavljivi slap iz njega najde pot na njuni telesi…. je kdo normalen, ki bo trdil, da ga to ne zanima?????

Sorry, mene to niti slučajno ne zanima, pa se imam za popolnoma normalno. Meni se le seks v troje zdi nenormalen. Kakorkoli pomislim (2m+1ž ali 2ž+1m) se mi gabi. Tega si nikakor ne predstavljam, niti si ne želim predstavljati. Spolni odnos je zame nekaj svetega, nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi med dvema osebama, ki se resnično ljubita, si zaupata in sta si popolnoma predana.
In če bi meni moj fant kaj takšnega predlagal, ne bi bil več dolgo moj fant.

Trikrat hip hip hura za Sašota! To je pa bil hud odgovor- oziroma mišljenje!

Če ti nič ne manjka, tega ne spreminjaj- saj vendar zelo uživata sama!

Gre za pohoto in navelicanje, popestritev odnosa,ki razpada ali pa samo ni zgrajeno na ljubezni!
Ce se s partnerjem res ljubita sta si samozadostna! Nikar ne sprobuj zadev ce je on res tvoj PRAVI princ!
Ce pa si v zvezi ki ni vec zanimiva (si zelis spremembe sexa z drugim/o) potem ga pusti ali pa pojdi res v to! Saj ljubljene osebe ljudje nismo pripravljeni deliti!
To je le moje mnenje, do katerega sem prisla ne dolgo nazaj.
S prejsnim partnerjem (vse je bilo osnovano le na sexu in prijateljstvu nikoli pa ne na ljubezni) sva probala obe kombinacije sexa v troje pa ni bilo problema saj custev ni bilo sex pa je bil enkraten -zelela sem spremembo, zveza me je dusila a nisem ga se bila pripravljena zapustiti zato sem ga z malo prepricevanja prepricala.
Odnesla sva jo dobro saj sva se po tem razsla- ugotovila sem da mi na custvenem podrocju nic ne pomeni saj me ni niti ganilo ko ga je pred mano “vtikal” v drugo!
Pa se zenska je bila zelo prijetna…..-se se sedaj dobro razumeve.
V mojega sedanjega fanta pa sem se prvic zaljubila in ga RESNICNO ljubim! Ubijem ga ce le poljubi drugo kaj sele da ji sepeta nezne besede na uho medtem ko se nezno ljubi z njo-to je le najino in on je le moj!!!!!!
TEGA NE BI PREZIVEL!
Pa ti bi v zameno za svoje fantazije pustila da pred tvojimi ocmi prodre v drugo tako kot je ze nic kolikokrat v tebe a je bilo vedno nekaj POSEBNEGA!
Bi mu to dopustila(oprostila)
ga ljubis?

men se sex u troje ne zdi neki nenormalnega.. tud mene ubistvu ful zanima, pomoje mora bit sanjsko. mislm jst valda če že bi mela možnost prej mmz, kot zzm.. k se mi zdi bolj logično da bi jst uživala z dvemi tipi.. ubistvu kdaj ko me sfleša si predstavljam kko bi šlo in morjo bit res nebesa, da ti dva tipa delata vse kar ti paše.. WOW.. ampak tuk se tud ustavi pr meni, k če že bi bla z dvemi tipi, POJMA nimam kdo bi lahko bil drugi, pa tudi nikol ne bi mogla s sedanjim tipom in še enim na hkrati, k (če odvzamemo to, da bi se lahko tudi on zbunu) pomoje bi se pole moralno grizla, pa tud sproščena pomoje ne bi mogla bit.. tko da če že, bi z dvemi do kerih ne gojim nobenih čustev (in ne bi mela tipa tacajt), pa še to ne vem če bi šlo, k kar z enim sexat tko.. ne vem.. nism taka, mrd se kdaj spremenim! če pa bi po tipovi želji šli zzm, pole bi se pej prej zadavla ku da ga gledam kko sexa z drugo šjoro.. res n vem.. da ga gledam kako sexa z drugo, kko mu paše med tem.. kko jo lahko gleda med tem.. vse kar ji lahko dela med tem… ni šans.. res..
se strinjam z “1”, k je rekla da lahko delaš to z eno osebo do katere ne gojiš ljubezenskih čustev, če pa osebo res ljubiš ne vem.. verjetno ima vsak svoj pogled, jst mam takega da ne bi mogla tega prenest.. sevede če bi osebo resnično ljubila, tko kot sedanjega tipa…
mislm pa da ti sama najbolj veš glede vsega tega kaj nej bi blo prow in kaj ne..

DOKLER NE PROBAS NE VES, PA NE FANTAZIRAJTE PREVEC, KER JE STVAR SUPERCA

Vaši odgovori so mi dali misliti – kaj mi sploh manjka v življenju – NIČ. Zakaj bi se spuščala v nekaj, kar v eni urci mine (recimo), lahko pa ti spremeni celo življenje. Moje življenje je super – srečna v ljubezni, zadovoljna sama s sabo, uspešna,… ama, da mi res ni treba siliti v težave!
Hvala vsem!!!

p.s.: Sašo, hvala za čudovit odgovor!

no to pomeni da si sam iskala potrditev na neki kar si bla ze odlocena.. k drgac ti odgovori ne bi nc pomenil, sploh folk kr neki naklada k redko kdo je to sploh ze probu..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close