Najdi forum

vrtnica….

kakšno je vaše mnenje glede vrtnic oz kakšnih drugih rož na zmenku?

Priporočeno!
Ne pa rdeče na začetku (rdeča naj malo počaka).
Po mojem mnenju za začetek bol plava paša 🙂

Zelo romantično, pa ni nujno ravno vrtnice. Vsekakor pa roža za rožo. lp Andi

Jaz osebno ne maram rož. Vendar pa se dekleta ponavadi rožic razveselijo, zato se rajši prepričaj, da ne boš udaril mimo. Zame bi bila super kakšna čokoladka.

Ej majchy, a mogoče yoghurtova Milka?

Jaz zelo rad včasih podarjam rože pa tudi rad jih dobim. Še posebej so mi zakon orhideje!

To sem se zmeraj sprasevala, kako fantje reagirajo, ce jim prineses rozico. Nisem bila sigurna, ce bi se tega razveselili, ali bi se jim zdelo trapasto. Fajn, da ni tako.;)
oak: Z rozico ne mores prav veliko zgresit, veliki vecini punc se bo to zdelo blazno pozorno. Samo ne pretiravat in mogoce ne takoj na prvem zmenku. Marsikatera se lahko ustrasi, ker to lahko zgleda ze precej resno.
Jaz osebno se kar stopim, ko dobim kaksno manjso pozornost “na cisto navaden dan”.

cau

Ja, tudi ta bi bila dobra, vendar imam najraje riževo čokolaso MIKADO in pa ledeno čokolaso DORINA.

Jst sm pa bl romantičen osebek, pa se rožice vedno razveselim! Najbl všeč so mi vrtnice & sončnice, sam to sploh ni važn…važn je to da se tip spomne na to in ti jo sploh prinese…

jah no jest naprimer z veseljem sprejmem vrtnice… ampak precej večji vtis name naredijo sončnice ali pa marjetice… da vam pa zaupam skrivnost: sm grozno sladkosnedna, zato milka- polnjnena z jagodo!!!
ce smo pa ravno pri tem: kako tipa pripravt, da ti na en navadn dan prinese rozico (pa mogoce men res ne vrtnce no!)??

men so pa tud ok rožce.. pa tud čokoladke :)) ubistvu so mi fajn vse rožce, vseh barv (vrtnice in orhideje so mi ful lepe), lepo pa se mi zdi tud če je ena lepa recimo marjetica ubrana nekje na travniku.. tud med sprehodom.. rožce na sploh so mi ful ok in se mi tud men zdijo znak pozornosti..

ni je cez dobro koprivo 😉

:)))))))))))))))))))))))))))))

Muca:
Večino fantov verjetno lahko spraviš v zadrego, ker se to kao ne sovpada z njihovim moškim egom – poslanstvom. To je precej odvisno od vzgoje, okolja… Sicer pa ko si dalj časa z nekom, že spoznaš, kaj mu je po godu oz. kaj ne. 🙂

Bye

jaz ze od nekdaj sanjam, da bi dobila za valenitinovo od tipa bacije in vrtnico..ker je to tkooooooo kjut=)))
sam en vem an, jaz fuuul ne poznam tipov ki bi ful tko rozice nisil puncam…pol pa ne vem, al so sami cudaki kle al kaj….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close