Najdi forum

Resnica ali….?

Velikokrat je razprava na forumu zašla na teme v smislu – kaj ti je na
moškem/ženski pomembno in kaj ne. Odgovori so bili različni, ampak
v glavnem je večina punc zatrjevala, da jim materialni status pri tipih
ni kaj dosti pomemben. Ko gledam okoli sebe v realnem življenju, se
mi zdi pa večkrat drugače.

Pa me zato zanima, a je tako zatrjevanje, da to pač ni važno, resnica,
ali le vljudna majhna laž ?

Pri meni je tako – nikoli ne bi bila s tipom, ki je, po domače rečeno luzer, se pravi -brez službe (po lastni volji, ne zaradi tega, ker je ne more dobiti), brez določene izobrazbe in brez zavesti, da se brez denarja ne da živeti. Ne gre se za to, da mora biti tip bogataš, vendar eno osnovno materialno podlago pa le mora imeti. Čeprav imam dobro plačo, ne bi nikoli vzdrževala nekoga, ki bi bil “doma” iz lenobe in nemotiviranosti doseči nekaj v življenju.

PRI MENI JE TAKO:ne bi bila s tipom, ki je brez službe (pa ne zato, ker bi ne imel denarja ampak ker mislim, da si lahko, če imaš močno voljo, najdeš kakšno delo-bilo kakšno), nikoli pa ne bi tipa pustila, če bi v času, ko ga poznam,izgubil službo.Ni treba imeti bogastva, treba je pa imeti voljo do dela.Podobno mišljenje kot NinaNana.Mislim, da je to daleč od povsem materialističnega mišljenja.Seveda pa tudi jaz poznam dosti materialistov okoli mene…pa da ne bo kdo mislil, da so to le ženske:-)))

Lep pozdrav.

Materialisti ne hodijo na med.over.net :))

ajde

Resnica – vsi moji tipi so imeli manj fedra kot jaz, pa sem jih pač jest razvajala. Pa je blo vseeno kul!

Tja “Denar sveta vladar” pravjo…Ne maram, da je tip luzer…brez izobrazbe, brez službe, brez življenjskih ciljev. Ne rabi pa bit bogataš z Beverly Hillsa…Tko neki vmes je najbolša varianta. Strinjam se z Andrejo in NinaNan-o…

pol sm na pravi poti. mam 17 pa ze delam v 3 sihtih da saj kej zasluzm..sm zato material girl?

Ja kaj si zdaj, boy ali girl? (pri initial contact si boy, tu pa si girl??)

Hmmm, sem imel eno izkušnjo, ko mi je ena punca hotela vse plačevati, in tudi je, in mi kupovala najrazličnejša pi..darije. Ko sem dobil enkrat od nje zokne pa mi je res prekipelo. Sem rekel, pa saj imam dovolj eno mamo. Sploh nisem imel dobrega feelinga. Ala vera tvojim bivšim, ki so se tako pustili. Jaz npr. nikakor ne bi mogel dopuščati tega. Vse v mejah normale. :))

lajfmaster:
madonna – material girl
🙂 lih ta komad sm poslusov pa se mi je right thing to do zazdela 😀

ja zdej vse bejbe tak mislite ko pa vam najgrši na svetu pokaže BMW pa milijonček pa grete z njim un ta lepi pa nima keša pa ga sfukate dol…..joj bejbe bejbe ……

Živjo, upam da ti bo v pomoč:

RESNICA (vsaj moja, ne morem govorit v imenu vseh žensk) je taka, da je definitivno prva stvar, ki jo opaziš zunanjost moškega. Če te telesno privlači torej z izgledom, obnašanjem, gestami, mimiko… Ampak kaj ti bo lep moški, če je nevljuden, neprijazen, nerazgledan, nemaren, prevzeten, ošaben in tako naprej. Moški, s katerim bi jaz bila mora bit razgledan, dobrega srca, vljuden, dobro vzgojen, imeti mora smisel za humor, biti mora družinski človek… (saj smo vse že 100x napisale, ves čas se ponavljamo). Torej mislim da smo kar prav napisale, da je materialni status nepomemben.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close