Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Help! Moj fant se ne zna poljubljati!!!!

Help! Moj fant se ne zna poljubljati!!!!

Mam micen problemcek in upam, da mi boste lahko vi, predragi obiskovalci formuma, pomagali. Nvem al je kaj zmano narobe al z mojim tipop, ampak ocitno se on ne zna poljubljati. Kriza!! Upam, da mi boste lahko pomagali, drugac…

zamenjaj tipa a ne

Najprej definiraj, kaj to pomeni dobro poljubljati. Če misliš, da ti znaš, ga pa nauči, to je lahko zelo zelo cool.

Spet eno zelo bedno vprašanje. Kdo ti pa garantira da se ti znaš poljubljat? Kaj če s iše slabša kot on? In zakaj je kriza če se res ne zna poljubljat? A ni nekaj najboljšega da ga lahko naučiš točno tako kot tebi paše? In kaj, a ga boš kar pustila ker misliš da se ne zna poljubljat? A lahko zastaviš še malo bolj bedno vprašanje?

odgrizni mu jezik..

luka ma prov,
odgriznat mu jezik! 🙂
Sej ne… Sčasoma se bo že nauču. Saj veš : VAJA DELA MOJSTRA, ČE MOJSTER DELA VAJO.

pusti ga pa se nej s kakšnim deblom od drevesa kušuje al mu dej pa ultimat da se zate vsaj malo potrudi.

Nauc ga!!!!

Poljubljanje je nekaj najlepšega! S tipom se tko lupčkava, da se nama kar zvrti – resno! Tko, da ti nič ne zavidam… Nauči ga, pa čimprej!!!

Kako ti naj pa mi pomagamo, naj pridem tja in ga jaz “naučim”. Sicer pa res, kako pa se poljublja, da lahko rečeš da se nekdo pravilno poljublja.

Dej nestoj tezit, ce mislis da je vprasanje bedno, pac ne odgovorit na njega. Nismo vsi taki ku ti in nimamo vsi enakih predstav kaj je bedno, tko da te prosim, da se ne oglasas z izjavami kaj je dobro in kaj je bedno, ker ne postavljas ti pravil na tem svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close