Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kako mu naj zašepetam

kako mu naj zašepetam

Živjo, sem Mateja in sedaj vam pišem prvič, vaši nasveti se mi zdijo prav koristni, in ipam da boste meni lahko tudi pomagali, saj sem stara šele 16 in imam nekaj težavc

S fantom sva skupaj že pol leta in resnično ga ljubim. Nekaj krat sva se že pogovarjala o spolnosti, ampak nikoli nisem bila resna, morda še zdaj nisem, ampak mislim da sem pripravljena na ta korak, ki vem da mi bo spremenil morda življenje. Fant je tri leta starejši in je že izskušen, jaz pa sem še čista devica, zato imam veliko tremo, mislim, da je šlo vsem tak. Zato me zanima kako mu naj zašepetam, da bi rada imela spolni odnos, zanima pa me tudi, na kaj naj bom pozorna…… Sem pa tudi bolj močna, on pa je zelo suh, ali to tudi kaj vpliva na sex, saj vem da če me nebi ljubil bi me že pustil, ampak vseeno premišljujem da fanti raje seksajo s suhico, zato me obetajo včasih misli, da bo razočaran nad mano…. KAJ MISLITE, saj vem da sem tečna ampak moram čim več vedet, in zato me tudi zanima kakšne sekse poznamo vse!!

najlepša vam hvala, vsakega vašega nasveta bom zelo vesela in ob enem tudi hvaležna!!

HVALA

Oj

Ej ti ga sam enkat k bosta skp zacni tko mal slatat pa to,pol pa ce je izkusen bo pa ze vedu:) Sam ne pa it z njim spat sam za to ce misls da te bo pustu ce navs sla!Ce si mu vsec te nav pustu tud ce mu se en cajt ne das, ce mu pa nisi te bo pa itaq pustu k dobi svoje!!!

a tvoj fant je ze mel spolni odnos?
btw moj je tut ful suh jest pa ne tok ampak to je po svoje prov fino, sploh pr misijonarskem polozaju (to da je on gor) ful seka

drgac pa se pomoje prevec ubadas s prvim sexom, men se zdi bolj pomemben prvi dober sex:)

have fun

Če misliš, da si že pripravljena na ta korak mu kr pogumn povej…al pa mu, ko bosta skupaj z dejanji pokaži da si tega želiš. Nej te ne bo sram pred njim. Sama menim, da preden začneš seksat, da moraš bit s partnerjem 99% odkrit in imet vse razčiščen. Tko te pol tut ni strah/sram povedat kaj ti paše, kaj ne…predvsem bod pozorna na to, da bosta mela pravo zaščito…vse ostalo pa pride s prvim seksom…Glede tega da si mal močnejša… se pa ne obremenjuj! Predvidevam da te je že videl golo in če mu takrat ne bi bla všeč, bi te verjetno pustil takrat…Ampak če si tuki u forumu mal prebereš starejše teme, boš vidla da tipom sploh ni všeč seks z okostnjakom…Zato kr pogumno!

najboljš da si iskrena in mu reci: HOČEM SE LJUBITI S TEBOJ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close