Najdi forum

no mene pa zanima če bi seksali brez kondoma, kajti imam kolege ki trdijo da je brez 100x boljše in da če veš uporabljat penis, da ne more priti do nezaželene nosečnosti!!!

Predvsem jim ne nasedi, da ne more priti do nosečnosti, če človek zna uporabljati penis. Pravijo, da moški težko dela z obema glavama hkrati. :-))

Kar se pa tiče brez kondoma, je pa tudi stvar debate. Nekateri trdijo, da so njihove zmožnosti čutenja s kondomom skrajno okrnjene, ampak to je pri zahodnjakih verjetno bolj utvara.

Midva že več let seksava brez kondoma, je pa res, da sva si zvesta in zato ni skrbi za razne okužbe. Uporabljava metodo “prej ven” in do sedaj še ni bilo panike.
Pomembna je zvestoba!

Ja baje je 100x boljši užitek čeprav še nisem poskusil. Samo je treba vedet kdaj pravi čas ven vzet. Pa ko zunaj izliješ potem treba pazit če greš naprej… Sej razumete kaj mislim:)

Seksati brez kondoma je seveda veliko lepše. Ampak vedeti moraš, kdaj. Predvsem gre za prenos bolezni. S kondom je glede tega varneje.Pravijo, da ne more priti do nezaželene nosečnosti? Lahko, in to hitro. Včasih je namreč težko oceniti, kdaj ga moraš vzeti ven, pa tudi takoj, ko ga daš noter, se lahko prikrade nekaj semenčic, in nesreča je tu. Pa tudi s kondomom se lahko zgodi. Če ti ga fant ne bo takoj, ko konča, vzel ven, se mu bo zmehčal, kondom postane ohlapen, lahko se sname, lahko pa tudi poči. NIič ni popolnoma zanesljivo.

Preden moškemu pride in ga v tem primeru vzame ven, je v predsemenski tekočini že veliko potencialnih kandidatov za dojenčka. Zato ta metoda ni varna in se je ne priporoča, razen če bi kaj pestovali. Vsekakor pa ni tudi za tiste, ki menjavajo partnerje. Danes je na razpolago toliko kontracepcije in različnih vrst in debelin kondomov, da ne bi držal tisti rek”kot, da bi lizal sladoled čez šipo”.

Pod pogojem, da imaš dlje časa stalnega partnerja in da bi uporabljala vsaj kontracepcijske tablete…Se strinjam s tabo, Zizi da ni res tisto ko rečejo ” s kondomom kot da bi sladoled čez šipo lizal”…čist mem udarjen! Ampak nevem zakaj bi se mogle ženske vedno podrejat moškim idejam, ki so dobre za njih, ampak za nas lahko pustijo neprijetne posledice…Tip v prmeru da spodleti umik, ne bo noseč, ne bo si uničil prihodnosti zaradi otroka, po možnosti ( če bi bil kak kreten) bi te še celo pustil z vsemi temi problemi…Tko, da fajn premisli a se seks brez kondoma oz. kake druge zaščite splača…

je, kastracija :))

Jaz ti NE priporočam seksanja BREZ KONDOMA,ker kakor so ti že prej odgovorili je lahko preden ti pride tudi PAR MINUT prej dovolj semenčic za oploditev.Moj ga je dajal veliko prej ven in si ga na koncu parkrat na roko vrgu,da mu je prišlo,pa si misliš,da bo ja zihr,pa ni bilo tako,zdaj pa sem mamica.Jaz imam to srečo,da me je tolk imel rad in ostal z mano.Ker ne veš kake muke so to za punco,ki ni prepričana al boš potem z njo al ne boš.
Če se že odločiš brez kondoma naj bo stalna partnerka in naj jemlje KONTRACEPCIJSKE TABLETKE,da ne bo nezaželenih posledic.

ej, folk, a noben ne ve, da lahk punca zanosi tud, če fant ne izbrizga sperme v njo!!!

ČE BI TO ŽENSKA ODOBRILA, ZAKAJ PA NE!

Da jim ne bi nasedla. Vsen se lah zgodi da mu pride prekmal. Sam pol bos ti nosila breme. Res je da je bol brez kondoma. Ce ze hoces brez kondoma, dj to takrat k si 100%, da ne more bit nic narobe (uporabljas kontracepcijske tablete).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close