Najdi forum

samo za fante

Kaj je vzrok, da fantu ne pride oz. tudi da vam tako hitro pride? Ali med seksom mislite samo na dekle s katerim ste trenutno, ali imate tudi fantazije o drugih?

Važna je sproščenost med spolnim odnosom, ta pa je večja, če se poznata več kot pol ure. Pri mladih fantih je impotenca velikokrat posledica psihičnih težav. Do prehitrega izliva pride zaradi premalo izkušenj – naučiti se mora podaljševati.

Hy! Tkole je- pomoje prehitr tipom pride ker se jim nekam mudi!! Treba je “pocas pa z uzitkom” (tko namrec jest delam:) )!! Impotenca pa je ponavad posledica premladih!!! Bo ze!!

adje

impotenca je bla prvic z sedanjo punco! razlog je enostaven (to sem prebral v eni reviji): punca mi je bla prevec vsec in prevec lepa in pole je prsla v postev psiha in vse je slo po vodi… dobesedno ni hotelo vstat!!! tudi ce se bi pojavla nevemkakodobratipica ne bi pomagalo… no sej mogoce bi se skodovalo! 🙂

prehitro pa pride ker je zenska kriva!!! ja ONE SO KRIVE!!!! :))
nej razlozim: prvo me provocira za sex, pole mi nrdi se oralno in pole sm tko potreben da bi me lahko katerakoli samo taklna po rami in bi mi ze prslo!!! :))))

ok, malo dzowka, ma je nekako tko 🙂

To je stvar vaje, pa tudi interesa. Če ti je samo do seksa, ti pride zelo hitro, samo da ga imaš malo noter. Če pa so stvari globje, če imaš punco rad, in ko se malo potrudiš in zdaržiš, pa lahko traja tudi uro, ali nekaj ur, preden ti pride. Včasih pa pomaga tudi to, da si prvič nekako hiter, čez nekaj časa, ko ti spet otrdi, pa lahko veliko dalj časa.

Zakaj fantom pride al ne pride je odvisno od posameznika.Kar se tiče fantazij lahko rečem da mislimo,na kaksno drugo zensko.npr:imata sex in on misli o Pameli Anderson(in si predstavlja da imas ti take joske
laura je pisal/pisala:
>
> Kaj je vzrok, da fantu ne pride oz. tudi da vam tako hitro
> pride? Ali med seksom mislite samo na dekle s katerim ste
> trenutno, ali imate tudi fantazije o drugih?

Pri sebi opažam, da je odvisno od tega, koliko je minilo od zadnjega dogodka. Recimo po mesečnem perilu. Takrat ti relativno hitro pride.
Zelo odvisno pa je tudi od same želje po seksu – koneckoncev so možgani dejansko največji seksualni organ. Zgodilo se mi je, da sva seksala celo večnost, pa ni bilo nič. Kdaj pa se zgodi t.i. city express.
Kar se tiče fantazij – odvisno.
LP!

JEAH!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close