Najdi forum

Do poroke na roke!

A je mogoce kje kaksen k misle bit do poroke junfar????

Ja je ja…pepe!!!!!!!!

Ja, jaz pa mislim. Pa imam fanta dve leti in pol, pa ziviva pestro in osrecujoce spolno zivljenje. Neskoncno zanimivih stvari se da poceti , tudi ce ne prodre vame s svojim penisom. Nasa telesa so zanimivo obcutljiva … Odlocila pa sva se za to, ker si zeliva, da najin odnos podobno raste na custvenem, duhovnem in telesnem podrocju – in poroka pomeni zares dokoncno predanost drugemu. Pa lepo je, da je nekaj tako cudovitega se pred tabo in da to hranis kot zaklad zanj …
Kaj pa ti mislis? Si tako mocan, da malo dlje pocakas? Ti je to vrednota?

Ko ga boš pa enkrat pošten fasala….ti bo pa žal…da si čakala…

Se pridružujem Mačotu glede tega da ti bo žal: Deklica moja, pojma nimaš kaj zamujaš…

Špelca lepo

na žalost fantje ne vedo kaj je ljubezen, ko spolno občujejo, že mislijo, da poznajo ljubezen.

Naj povem za vse fante, razlika je med fu….t se…t, imeti spolni odnos, in ljubiti se. Vsak način ima svoj občutek. In če mislite da ste fu…l pa že veste kaj je dobro ste se zmotili.
Nekateri iščejo celo življenje pa ne najdejo tisto kar je najbolj očitno. Mačota: če sta mlada vamo polagam na dušo spomnita se tegale foruma, ko bosta poročena in imela otroke, ali je sex res vse?

Mislim, da so tukaj tudi marsikatere pametne misli zato bi jim bilo včasih dobro prisluhniti, ni se potrebno spremeniti, samo malo razmislite tudi o nasprotnem.

jaka

In zaradi tega spoštujem tvojo odločitev.

Bi pa rad povedal, da takšno razmišljanje za mene ni nobena vrednota, prej obratno. Če se dva spoznavata, se morata pred poroko spoznati celovito, mislim tudi, da je zatiranje želje po seksu z nekom, ki ga imaš rad in morda celo živiš z njim, nasilje nad samim seboj, ki je nepotrebno, ničemur ne služi, ki mogoče pušča v nas še kake druge posledice, negativno spreminja naš značaj (ker če smo tako zajebani do sebe, smo potem lahko še hujši zaokolico…) itd…

Edino opravičilo se mi zdi to, da morda ravno zaradi tega v svojem duhovnem svetu najdeš večji mir, kar bi morda celo odtehtalo negativne posledice, zato Spelca pač nadaljuj po svoje, saj to je tvoje (vajino) življenje, vendar meni osebno tovrstno obnašanje meji na fanatizem in mi je .. milo rečeno .. tuje.

Seks absolutno ni vse, je pa veliko. Jaz mislim, da je dobro, da se partnerja že pred poroko spoznata tudi v seksualnem smislu (beri: da spita skupaj). Kaj pa če na poročno noč oz. kasneje ugotovita, da se v spolnosti ne ujemata? Meni je to, da se s partnerjem ujameva v spolnosti zelo pomembno, pa naj zveni še tako plehko.
Sicer pa, vsak naj počne kar mu paše.

Vesela sem vasih mnenj … Hvala! Rada bi samo se rekla, da tudi jaz smatram spolnost za pomemben del odnosa. Ne bi rekla, da ‘zatirava zeljo po seksu’ – saj se do orgazma da priti na tisoc nacinov – in meni in njemu so ti zelo vsec (tudi ce on ne prodre vame). Mislim celo, da se tako tudi telesno mnogo bolje spoznavava, saj preizkusava vedno novo, odkrivava novo – ne gre zgolj za hitro potesitev nagona. Zato mislim, da se spoznavava kar se da celovito. Tudi meni tak pogled na spolnost ni bil privzgojen, zato sem se morala malo potrudit, da sem prisla do tega, da je to zares dobro za medsebojni odnos kot celoto … sem pa sedaj srecna z mojim fantom in neizmerno spostujem tudi njegovo odlocitev, da pocakava. Verjamem, da so tudi druge poti osrecujoce, midva sva se pac odlocila za to, ker verjameva, da je za naju najboljsa. Zelim vsem, nama in vam, da nam bo telesna podaritev izraz ljubezni in bo taka in v taki obliki, da bo odnos gradila in ga delala se bolj cvetocega. Brez kakih notranjih ran ali kompleksov. Sicer pa imejte soncno in cvetoco pomlad, ljubite drug drugega kakor najbolje zmorete in bodite srecni.

Ne vem Spelca… ostati nedolzen do poroke, je bilo vacsih misljeno bolj tako, da se se nikoli nisi ljubil z nekom. Ne le to, da ti se nobeden ni prodrl s penisom v vagino. Torej ze zdej prakticirata oralni seks, drazenje s prsti itd. potem sta svet seksa nekako ze odkrila… ne vsega ampak vseeno. Vaginalni seks je res samo ena vrsta seksa. Ce sta od vseh vrst tega prihranila za porocno noc, se mi zdi smesno. Se mi zdi, da je bil Edi tisti ki je dobro rekel, da se morata partnerja celovito spoznat, preden se porocita. No pa sej ce se imata ze zdej dobro in znata zadovoljiti drug drugega, potem tudi potem ne bi smelo biti tezav.

Ampak to da “sparata” vaginalni seks za porocno noc, je enako kot da bi rekla, da bosta oralni seks poskusila sele ko se porocita. Biti brezmadezen (al nekaj podobnega v cerkvenem jeziku) pomeni ne imeti stika z seksom nasploh.

Točno Tanja! Seks je seks, običajni ali oralni ali pa z vibratorjem ali pa na sto drugih načinov. Reči, da ne seksaš do poroke, ker je to vrednota, hkrati pa se skupaj zadovoljuješ na vse možne načine je licemerje in kršenje te iste vrednote.

Spelca, če si se tako odločila, potem spoštujem tvojo odločitev, ker je vsak sam gospodar svojega telesa. Vendar se popolnoma strinjam z Tanjo in Edijem in ne vidim v čem je smisel, da počneta vse drugo, razen penetracije. LP John.

Če sta se tako odločila, zakaj pa ne…..

Špelca veš da ne vem če bom lohk zdržu do poroke. Odvisen kakšno punco bom najdu. Če bo ona hotela do poroke brez sexa potem mi mogoče rata. Drugač pa ne vem???

besede od edija so SVETE!!! kot bi mi bral misli… 🙂

samo to bom povedal…

Nic ne bos zamudila tudi ce bos cakala.To ti povem iz lastnih izkusenj.Lahko pa kvecjemu kaj pridobis.Se pa lahko s partnerjem o tem odkrito in veliko pogovarjas.Tudi tako bos zvedela kako se bosta pozneje ujela v teh receh.

Še žal ti bo, pa ne zato ker mu nisi dala, ampak ker mu nisi ponujala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close