Najdi forum

PAMPERS Plenice

Zdravo.

Uporabljam Pampers plenice (zdaj štev. 4 ali 4+) in v nekaterih paketih so pleničke z elastiko zgoraj okoli pasu, v enih paketih pa so običajne pleničke.

Ne vem, kako naj vem, katere kupiti. Kako prepoznati pleničke z elastičnim pasom? Na zunanjosti ni nič označeno.

Prosim za pomoč.

LP
Pipi+

enake težave imam tudi sama, misleč, da sem kupila Pamperske z elastiko, sem kupila kar dvojno pakiranje in ko odprem prvi paket, veliko razočaranje. Sem podrobno preverila vsako podrobnost na ovoju, toda nikjer nobene razlike. Zato tudi mene zanima, kako prepoznati tiste ta prave?!

Zdaj vidim, da nisem edina s to zadevico.
Odločila sem se, da jim pišem mail na tem naslovu:

http://www.procter-gamble.si/contact.php

Njihova stran v slovenščini. Upam, da bom dobila odgovor in ga bom skopirala na ta forum. Drugače pa bi bilo dobro, če jim tudi ti napišeš kakšno sporočilce oz. vprašanje.

LP

“Ta prave” imajo pri strani – tam kjer je paket zalepljen, vložen noter en kartonček. To je en znak. Drugi je pa ta, da je pri “pravih” na obeh straneh skozi embalažo vidna slikica. Navadne imajo slikico samo spredaj na pasu, ta elastične pa tudi na hrbtu. Se pravi jo skozi embalažo (skozi tisto belo) vidiš na obeh straneh. Pa ta elastične imajo na plenički naslikane oblačke – tudi to se vidi.

Če vse tole upoštevaš, jih ne moreš zgrešit. Vsaj meni še ni uspelo.

en znak je tudi da imajo te plečnike slikico na obeh straneh spredaj in zadaj in tose vidi tudi skozi polvinil. Torej kiupiti morate pleničke z dvema slikicama.

“Ta prave” (nemške ali nizozemske) zagotovo dobiš le v Mullerju pod imenom Active FIT.
“Navadne” (poljske) pa so prodajali v ostalih trgovinah z oznako “special edition”. Le te so imele elastične trakove in so bile podobne Active Fit.

“Ta prave” sem kupila v Muellerju, pa ne Active Fit, ampak navadne zelene.

New Report

Close