Najdi forum

komolec

Pozdravljeni
na komolcu imam čudno suho kožo že nekaj let star sem 16. Na levem komolcu sem sedaj še opazil tršo kožo ki izgleda kot bula če iztegnem komolec vendar je le izbočena koža ki ob pritisku izgine izgine tudi takrat ko komolec skrčim vendar takrat postane rdeče barva in imam majhno toplino in opeklino kot da bi se drgnil s kakšnim predmetom. ali je mogoče to od preveč naslanjanja na komolce mogoče obraba komolca ali znak kakšne druge bolezni?

Spoštovani!

Malo težko si po tvojem opisu natančno predstavljam, kaj bi utegnilo biti, a je možno da imaš luskavico: pordela, zadebeljena koža z belimi oblogami, ki se luščijo. Obdobno je tega več, obdobno manj?

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

koža se mi sicer ne lušči vendar me srbi imam pa enih par temno rdečih mozolčkov ki pa ne zgledajo kot pik kakšne živali in me tudi ne srbijo predvsem je srbeče okrog..

Spoštovani!

Kljub temu težko kaj bolj konkretno odgovorim, ne da bi videl te spremembe. Vprašaj tudi svojega zdravnika, ko ga boš obiskal zaradi kkašnega drugega problema.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

LP
sedaj se mi je tudi začela luščit koža na komolcu vendar pišem predvsem zaradi luščenje kože na obrazi in na glavi ki je zelo srbeče pojavlja pa se na bradi na zaliscah obrvih ali mogoče veste za kakšno mazilo brez recepta ali se moram posvetovati z zdravnikom?

Spoštovani!

Zelo verjetno potrebujete kortikosteroidna mazila in losjone (za poraščene dele), kar pa dobite lahko le na recept vašega zdravnika.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close