Najdi forum

Zdravo,
z možem sva stara malo prek 40.
Otroka izven OŠ, nič nama ne manjka. Na splošno zdrava.
Problem je ker bi jaz sexala večkrat na teden (lahko vsak dan), možu pa očitno zadošča 2x tedensko. Tudi erekcije niso več tako močne in dolgotrajne. In dlje časa rabi da se vzburi.

Kako je drugod? Pri vas?

Pri 20ih je ponavadi ravno obratno (po spolu). Zato tudi pravijo, da je idealen par: 40letnica in 20 letnik.

Ker moža ne boste pomladili.. ali vsaj sebe (da bi vam spolno poželenje zaradi preplašenosti mladosti padlo). Boste rešitev lahko našla le VIDVA.

Ne anonimneži na forumu.

De omnibus disputandum..

20x mesečno

Kar pomeni včasih 2-3x na dan, pa par dni nič, stvar navdiha

pr ns je pa lih obratno  da ne recem da z ženo že nism seksal 2 leti.zmeri neki vmes pride . no ima spolne zadržke -ker jo boli ob sexu ali ker ne doživi orgazma  …..15 let odkar sva skupaj ga ni doživela. pravi da se ga spomne samo v mladosti parkrat . sm vzdržliv in povprečno velik -je moj korenček(na osnovi amaterskih porničev) le se to mi je ostalo (gledanje porno vsebin in rokomet…… :):) :)-)))ampak mene to ubija …… k se spomnim na to kr tečen gratam.rad bi spet čutil tisto vzburjenje , napetost ,nežnost, predigro in strast .

Jaz imam partnerja zdaj 3 leta. On je star 48 let in jaz 45 let. Jaz bi full seksala, on pa ne. Niti ni strasten, vedno moram jaz začeti. Prav grozno je.

kako bi temu rekel -prijatelsko razmerje -cimra. vsaj meni se zadnje case tako zdi .

jaz bi seksal vsak dan. imam super ženo, mi je privlačna, se imava rada, dober odnos, ampak ona bi pa enkrat na mesec in še to ne spontano. Rad jo imam in nebi je zapustil, sva tudi skupaj preko 15let. Ampak ne vem kam to vodi. Na začetku je bilo bolje. Sva se pogovorila milion krat. Njej pač ne gre.

Bi menjal s tvojim takoj. Js bi vsak dan moja pa vsako leto🙄😭

New Report

Close