Najdi forum

Pozdravljeni forumaši.
Rabil bi vaš nasvet, ker sam ne vem več kako naprej.
Pred kratkim sem odkril, da si soproga dopisuje z bivšim iz pred 12let. Dopisovanje je trajalo mesec dni oz. dokler je nisem odkril. Vsebine sms-jev ne poznam, vem pa, da jih je bilo preko 600 v enem mesecu iz njene strani. Bilo je tudi preko 20ur videoklicev, vidno iz računa. Pošiljala mu je tudi svoje slike. Ko sem jo postavil pred dejstvo, da vem za njeno početje, (skrivati je začela telefon in ga dajati na tiho delovanje)sem mislil, da jo bo kap,…
Ker sama tega ne bi nikoli odobravala, oz. če bi to počel jaz, bi z mano takoj zaključila. Vedno je bila zelo posesiven človek, kar me ni nikoli motilo. Ko sem začel z njo, sem se moral odpovedati vsem svojim prijateljicam iz šolskih dni, ker ji nobena ni odgovarjala.
Imava 2 otroka, ki mi pomenita vse. Zelo sem se trudil, da nam uspe, pomagal pri hišnih opravilih, skrb za otroke, dopusti večkrat letno, izleti, darila, ni da ni, imava dobri službi, imava vse, kar rabi srečna družina.
Sedaj vidim, da nimava nič, da je bilo vse zaman.
Ona trdi, da nista imela nič, oz. da v sporočilih in klicanju ni bilo nič takega, vendar jaz ji ne verjamem, ker intenzivnost je bila nenormalna.
Predlagal sem ji tudi, da naj gre z njim na kavo, da se pomenita in mi da potem mir. Seveda se je to izkazalo za napako, ker se mi ni oglasila na telefon, ko je bila z njim na kavi.
Že dolgo časa spim v sobi za goste, nimava spolnih odnosov, nimava nič kar sva imela prej. Čustveno in fizično sva se izolirala. Komunicirava samo, ko se meniva glede otrok. Sva 11let skupaj in 7 let poročena. Ne vem kako naprej? Ne zaupam ji več. Po tistem sta se še dvakrat dobila, enkrat mu je umrl oče in mu je šla izreči sožalje, drugič ko smo bili na dopustu. Obakrat mi je za to povedala, vendar vseeno. V meni je nekaj umrlo in bojim se, da tega ne bo mogoče oživiti.
In na koncu mi pove, da je vse to počela, ker ji nisem posvečal dovolj pozornosti in se ob težkih trenutkih postavil zanjo, razen po porodu, da ni čutila, da sem ji v oporo.
Ne vem, če ima vse skupaj še smisel vztrajati v takem zakonu.
Hvala za vsak nasvet.
Lp

Najbolj grdo pa je, ko varalice krivdo prevalijo na partnerja …
Kaj se je zgodilo pred enim mesecem, da sta začela tako intenzivno komunicirati? Da po dvanajstih letih poiščeš bivšega/bivšo in je potem tak bum, mora biti neki razlog. Če bi bilo res, da se ne počuti ljubljena ob tebi, bi se ji nekaj začelo dogajati že pred petimi leti, ne ravno zdaj …
Žena je zdaj v fazi največje zagledanosti in kot pod drogo od vsega tega dopisovanja, verjetno pa je vmes tudi še kaj bolj konkretnega. Seveda 20 sms na dan ne napišeš eni kolegici, s katero nimaš nič, tudi eno uro na dan nisi na videu klicu z naključnim sosedom no … Imata resen problem, ki ga tvoja žena zaenkrat še zanika in se ga ni pripravljena dotakniti.
Verjamem, da si umrl v sebi. Lahko si predstavljam, da se počutiš, kot da je konec sveta. Po svoje ga je res. Vztrajaj, naj bo iskrena. To, da si ti česar koli kriv, je spuščanje megle in iskanje izgovorov.

New Report

Close