Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Glavobol

Glavobol

Pred 1,5 meseca sem prebolel koronavirus sedaj pa sem nekaj dni nazaj dobil glavobol, ki traja ves čas od jutra do večera. Glavobol traja že 5 dni, ni pa lociran na določen predel ampak boli ob straneh, spredaj in odzadaj. Bolečine malenkost oblaži Nalgesin. Bolečina je takšna da lahko opravljam dejavnosti čez dan ampak je zelo moteče saj imam občutek težke glave. Ali bi mogoče vedeli kaj je za narediti? Je to zaradi Koronavirusa ali kakšni krvni strdki? Je pa res da sem prav v tem času cele dneve za računalnikom, saj sem študent in je izpitno obdobje.

Spoštovani,

najverjetneje glavobol ni povezan s korona virusom, saj je pri vas minilo že 6 tednov od okužbe. Svetujem vam pregled pri osebnem zdravniku in laboratorijske preiskave krvi. Glavobol, ki se pojavi na novo in ni povezan z očitnim vzrokom (akutna – trenutna infekcija, visok krvni tlak itd), obravnavajo nevrologi.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close