Najdi forum

Na kratko jaz stara 57 let in vdova, on 55 let in ločen. Spoznala sva se novembra 2018, svojo ljubezen mi je začel izkazovat ali prvič izrekel junija 2019 po naključnem srečanju. Od tedaj mi je vsako jutro in vsak večer začelel dobro jutro, lahko noč, ljubim te, želim si te, rad te imam….a ko sem ga vprašala, kda je bova kaj videla je vedno našel kakšen izgovor, damora delat, da ima obiske, lani omejitev na občine…..pa sem jaz bila večkrat v kraju kjer dela, in sem mu omenila, pa ni imel časa. Ko omejitev občin ni veljala (božič, novo leto) zame ni imel 10 minut za srečanje, a sam je pa bil na Veliki Planini. Pa mi predvčerajšnjim pošlje pesem Potuj z menoj (Majda Petan), mu odgovorim, da sem pripravljena z njim potovati v življenju. MI odgovori, da si želi z menoj deliti dobro in slabo. Mu odgovorim, da ni navedel v kakšnem odnosu: prijateljskem ali partnerskem. Dobim odgovor v partnerskem. Pa mu jaz odgovorim, hja samo dopisovanje po messengerju pa je še daleč od partnerskega odnosa. Seveda užaljen in nič glasu od njega že 2 dni. Sprašujem se, ali sem naredila prav, da sem želela vsaj 10 minutno srečanje, ali je bilo tudi to preveč?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Daj skenslaj to. Vleče te za nos, ti pa tudi ne vem no – kakšen zakon sta imela s pokojnim možem, da ne prepoznaš ljubezni? Pri teh letih?
Takšno “zvezo”, kot jo ima s tabo, lahko fura z desetimi naenkrat. Po mojem tudi ločen ni, rabi se samo občasno malo pogret, ko očitno kaka druga odpove randi.

Pa a se ti hecaš? Imej toliko samoohranitvenega nagona pa ga zapusti preden te s čim še okuži. Če je bil zraven in ni imel 10min časa za pomahati živjo, je bil z ženo ali pa eno drugo ljubico.
Zaslužiš si veliko več. On pa veliko manj.
Nobena zveza ni vredna toleriranja nasilja nad seboj – to kar si opisala je čustveno nasilje. Stran od tega.

Hvala obema za odgovor. Herotica: v srednji šoli sem imela fanta, a njegovi starši so nama branili zvezo ker on je bil Madžar,jaz pa Slovenka. No kasneje se je ponesrečil in umrl. Potem sem spoznala moža, in imela sva lepo zvezo, brez varanja in… ostalih anomalij, tako, da prevarante težko prepoznam.

Obema: je ločen 100 %, a je v vezi že dlje časa, za kar je navajal, da se močno ohlaja….. očitno je potreboval vzpodbude….ali kaj…… No sem ga že odpisala, vsa sporočila, njegove slike izbrisala, Ja res je, zaslužim si veliko več. Hvala vama za potrditev, kar sem nekako v sebi že čutila – pač ženska intuicija.

Velike besede so poceni, štejejo dejanja. Moški, ki misli resno oziroma si želi resne zveze, ne igric (pa tudi, če se osvajanje v nadaljevanju zalomi, to je normalno, ne moreš še pred začetkom nekakšne zveze vedeti, ali bo šlo ali ne) ti ne bo govoril, da bi s tabo rad delil prihodnost, da te obožuje in nevemkajše vse, ampak si bo z veseljem vzel čas zate in ne bo imel trapastih izgovorov. Če ne bo mogel danes ali jutri, bo predlagal pojutrišnjem, če ne bo mogel na celodnevni izlet, bo predlagal vsaj kavo …

Ja, zveza se mu je ohlajala … verjetno je še vedno v njej in partnerka nič ne ve o tem, da se kje kaj ohlaja.

Svetujem ti, da ga blokiraš na vseh aplikacijah in tudi številko v telefonu, da ti ne more več pisat ali te klicat, ker takrat boš verjetno klecnila in spet podlegla njegovim “čarom”.

Uh, tebe fajn vozi za nos tale narcis. Godi mu , da ga želiš in hočeš. Postavi se drugače. Zaenkrat prenehaj dajati namige kaj bi ti želela to si mu namignila že parkrat . Prenehaj biti dostopna kadarkoli piše ali pokliče . Postavi se zrelo ne kot zaljubljena najstnica . Opazuj ga tako boš videla največ in verjemi ne bo ti všeč. Pa ne se bat zahtevati spoštovanje , ne rabiš mu pisati da te naj spoštuje , z svojim zrelim obnašanjem mu to pokaži . Ampak pazi! Spremenil se ne bo . Igraj se z njim kot se on s teboj zgolj zaradi tega da ga boš lahko nogirala na koncu . Bo vsaj videl da nisi obupno potrebna ljubezni ampak ženska z dostojanstvom.

Ko je zanimanje pravo, bo moški naredil vse, da se srečata. Četudi se bo vozil eno uro, da te vidi za 10 minut. Tako preprosto je to. In ja, taki obstajajo.
Vse ostalo skenslaš;) Ker si samo priročna za trenutne vzgibe.
Zavedaj se svoje vrednosti in ne pristajaj na polovičarje.
Srečno… in naj ti povem, da obstajajo srčki, ki so super. Jaz sem ene pet let po ločitvi (pri 50-tih) srečala takega.
Ljubezen mojega življenja, tri leta sem končno srečna.

Ne obupaj, imej odprte oči in ne sprejemaj nikakršnega bullshita. Ne išči partnerja, ampak zabavnega prijatelja. Čas pa potem pokaže svoje;)

Hvala vsem za vse nasvete. Mojčica, ne ne bom ga opazovala, ker je škoda mojega časa. Od mene je dobil očitek, da me je zavestno zavajal toliko časa, da je to bilo nesramno od njega. Na koncu sem pa mu napisala: Ko izgubim nekoga, ki me ne ceni in ne spoštuje, to ni izguba, ampak dobiček. Zame ne obstaja več, priložnosti pri meni več ne bo imel.

Prvo sem imela namen, da njegovo partnerko (kao) seznanim z njegovim dejanjem, a sem potem rekla, da ne bom, ker nič ne bom imela od tega. Pri meni je oplel, če pa ona mara babjeka, pa je njen problem. Izvedela sem, da se je ločil parav zaradi nezvestobe. Pa tako je poudarjal, da njemu zvestoba pomeni vse – ja ja….Hvala vsem, jaz pa sem obrnila list v knjigi življenja in grem naprej…… moški so samo zgube in jih ne potrebujem.

Ne izgubljajte časa z njim.
Ali gospod nima resnih namenov ali pa vas ima za rezervo.. Kar je v bistvu eno in isto.. Pustite ga.. In izpustite iz svojega sistema.
Boste drugega spoznali.. Srečno

Napačno formulirate stavke, po fizičnem stiku se ne zahteva, to je osnovna človeška potreba. Ogromno je možnosti, ampak eno je gotovo: ta človek laže. Lahko laže vam, in ima doma situacijo drugačno, kot vam je pripravljen razkriti. Lahko laže sebi, kar je še huje, ker mentalno ni pri pravi, in če ni na tem pripravljen delati, kar izgleda da ni, potem se pripravote na dolgotrajno podaljševanje status quoa.
Zaslužite si pravo ljubezen, to je toliko rdečih zastavic na kupu, da vam svetujem poglobitev v vprašanje zakaj tako močno vztrajate na odnosu, ki to ni.

Ne ni bilo prevec in z njegove strani so samo izgovori. Sploh nima bit pravice jezen ali uzaljen ali karkoli. Zasluzite si boljsega, ki bo z veseljem z vami prezivljal cas ne pa se obnasal kot nek smrkavec. Malo premislite, ali si zelite to prenasat na zrela leta, ker kakor izgleda, se ne bo spremenil. Besede so eno, dejanja pa drugo. Srecno!

Ne, ne zahtevate preveč.
Samo možakar je neresen, po domače povedano – bluzi. Če bi mislil resno, bi v tem času že kaj naredil v tej smeri.
Nikar pa ne prosjačit za karkoli. Ne rabite tega, zaslužite si kaj boljšega.

Zdravo. Poznam takšnega moškega, ampak je star 50 let. Drugače pa je napisano kot da bi opisovala njega . A je tale vaš mogoče iz Rač ? Lp

Vsem skupaj hvala za nasvete. Z njim sem prekinila vse (napisala že prej), slike, sporočila….vse izbrisala….

Pikica: star je 54 let, ne ni iz Rač je pa iz JV Slovenije.

zdravo!po zarespmetnih nasvetih si se prav odlocila.vso sreco.

Pozdravljena! Podpiram tvojo odločitev. Šele, ko vzpostavis razumsko distanco si lahko privoščiš opazovanje takega neresneza, če te to seveda zanima ( v smislu lastnega učenja), sicer je to škoda časa.  Poznam tudi sama takega precej dobrega lažnivca, internetnega osvajalca. Zelo ga zanima fotografija, rad peče, … Ni da ni… Itd. Od tam kjer omenjaš. Če gre za istega, ti lahko pustim moj mail, pa kakšno rečeva, da se razbremenis. Taki tipi res lahko povzročajo čustveno škodo pošteno razmisljujocim ženskam.  Ne daj se!    S prijaznimi pozdravi…

New Report

Close