Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Jok dojenčka

Jok dojenčka

Zdravo. Mene pa zanima glede joka dojencka dejansko 24h/dan. Star bo jutri 2 meseca. Joka ves cas, ob tem se zivcno zvija, krili z rokicami in nogicami.. Vcasih ko koncno zaspi (samo na rokah) se kar na enkrat zbudi v joku in ga je zelo tezko pomiriti nazaj. Mislili smo da ima krce, poskusili antiflat kapljice, vetrovne na dudo (ga pomirijo za minuto), coliprev, bownovo terapijo (kjer se je ful sprdeu in od takrat vsaj kolikor toliko redno odvaja 1x na dan.. Prej tudi vec kot 5 dni ni.. Kakec je od vedno gorcicne barve, nic zelen kar naj bi nakazovalo tudi na krce), povijali smo ga tudi v strucko za ponoci (ucinkovalo 2 tedna da je vsaj ponoci spal), dajali termoforcek na trebuscek in telovadili ter masirali. Dodajala sem mu vmes tudi AM ker sem bila prepricana da je lacen, vendar dobi z dojenjem dovolj, ker lepo pridobiva na tezi, tudi plenicke so polulane. Spi torej nic ne, morda v kosu do pol ure, zbudi se vedno z jokom, zadnje dni ga niti dojenje ne umiri. Iz prehrane sem zdaj odstranila tudi vse mlecne izdelke.. Ne vem vec, kako bi mu pomagala, niti ne vem ce so to krci, ali je dejansko samo tako zelo zmatran in posledicno razdrazljiv in zelo zelo jokav. Hvala za vsako info.

Lp

Pisno, brez natančne anamneze in pregleda otroka, ni mogoče pojasniti joka, ki traja skozi ves dan. Vsekakor naj dojenčka orbavnava njegov pediater in orpavi tudi dodatne preiskave, če je potrebno.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close