Najdi forum

Pozdravljeni, prosim za pomoč. Pred enim mesecom, sem spoznal punco preko interneta in sva se kmalu dobila pri meni. Skuhal sem kosilo za naju in sva se imela lepo. Prišlo je tudi do spolnega odnosa. Do sedaj sva se dobila 3x (večkrat ni šlo zaradi te korone in ukrepov). Nazadnje je bila pri meni in prespala pri meni iz 31.12 na 1.1.
Lepo sva se imela, večerja, skupni večer z filmom, crkljanje, sex… Vse lepo in prav. Težava je nekako nastala 1.1., ko je šla nazaj domov in sva se pogovarjala. Je rekla, da se vse prehitro dogaja za njo (se strinjam tukaj). Je rekla, da me ima rada, ampak zaenkrat še ne čuti tiste iskrice… Razumeva se super, imava zelo podobne cilje v življenju, teme pogovora, veliko naju povezuje… Slišiva se vsak dan zvečer preko skypa in tudi kakšno sporočilo čez dan. Kaj naj naredim? Punca je super, pametna, dobra po srcu, tisto kar iščem… Malo so me začeli načenjati dvomi, da se to ne bo dobro končalo… Naj še omenim, da je bilo leto 2020 za njo še posebej naporno (smrt očeta, bolna mami, korona, selitev iz tujine nazaj domov v Slovenijo… Gredo stvari res prehitro in naj upočasniva? Problem je tudi ta korona in z njo povezane omejitve, drugače bi jo odpeljal kam na izlet, kosilo, večerjo. Prosim za pomoč, ker mi je zelo težko…
Hvala

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pozdravljeni.

Hvala za vaš prispevek.

Včasih lahko skrb, ki jo nekomu namenjamo, na to osebo deluje zadušljivo. Morda bo zveza prerasla v kaj bolj resnega in morda ne bo. Po enem mesecu tega še ne morete vedeti. Skušajte “spustiti” pričakovanja v zvezi s tem in sprejeti, da nimate nobene kontrole nad tem kaj do vas čuti oz. bo čutila dekle o kateri pišete. Največ kar lahko naredite je, da ste naravnani pozitivno, odprti in sproščeni, kadar ste v stiku z njo.

Covid situacija vama res ni pisana na kožo, zato bodita kreativna v okviru danih omejitev.

Vse dobro.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Res je.G.Boštjan ima prav. Preveliko pritiskanje nanjo jo lahko zbega. Daj času čas!!!Potrpežljivost je hči modrosti.

Odnosa ne smeš prisiljevat in ne smeš silit samo zato ker ti meniš da je tako prav. Sredna pot je vedno najboljša pot. Vprašaš jo kaj si ona želi, kaj si ona predstavlja, skratka z njo se pogovori o vajini prihodnosti. Ne nas tukaj spraševat. A boš za vsak problem nas vprašal? Komunikacija je 80% odnosa. Sicer pa če ona ne čuti iskrice in ne vem kaj še vse, pomeni da še ima sama velike dvome in je že tako odnos vnaprej obsojen na propad. Sploh ker posledično tudi vi dvomite.

Vprašaj jo zakaj tako misli. Ko gre človek skozi težke trenutke, se včasih zapre. Predvsem ji daj prostor in občutek da je lahko kar je – ali vesela ali pa žalostna in da bo vse v redu. Povej ji, da jo želiš razumeti, in da ti lahko zaupa, če je to seveda res, in poslušaj kaj sporoča, ko sporoča, vendar je ne sili v pogovor.

Mogoče bi bilo dobro upoštevati, da je za njo izredno težko leto, tako čustveno kot psihično in tudi fizično. Vsi trije dejavniki skupaj naredijo v našem življenju zelo stresno situacijo. Ni odveč omeniti, da vse kar sedaj potrebuje, je čustvena podpora. Glede na to ko pravite, da vajina komunikacija še naprej poteka nemoteno, pomeni, da nekaj je med vama in če se odziva, pomeni, da v vas vidi vsaj prijatelja. Iz prijateljstva se lahko razvije ljubezen. Dajte ji čas, da se sooči sama s sabo, da razvije čustva, ki bodo neprisiljena. Spoznati mora, da se lahko na vas zanese, da ste ravno vi tista rama na katero se lahko nasloni. Potrpežljivost je sedaj tista vrlina, ki vam je potrebna. Razumem, da trpite, da vam ni vseeno, kaj se dogaja, zato spustite pričakovanja in se samo prepustite življenju. Nekega dne vas bo presenetilo. Vse najlepše 🤗

pozdravljen.
mi lahko poves na kateri internetni strani sta se spoznala, ker bi jaz tud šel iskat punce. in sem samski trenutno. In ali je ta stran plačljiva?

Lp

Po opisanem sodeč (kar se ji je dogajalo v 2020) ni čudno, da ne želi hiteti. Že te situacije so velik pritisk, mora preboleti.
Ne pritiskaj nanjo, pogovarjajta se, bodi zadovoljen s tem, kot je trenutno in počasi bo že šlo naprej. Glede na ukrepe drugače najbrž niti ni možno.
Pa brez skrbi, saj se bo uredilo.


[img]http://www.quotehd.com/imagequotes/authors2/khalil-gibran-poet-quote-if-you-love-somebody-let-them-go-for-if-they.jpg[/img]

Glede na okoliščine, išče tolažbo sočloveka.. kar pa ne pomeni, da Vas ljubi.
Moj ded bi temu rekel: “Dve mucki, ki se tolažita.”
Vprašanje je, zakaj se VI zanimate za globoko ranjeno osebo.. in hkrati tako silovito tiščite vanjo (podzavestno zavedujoč se, da jo lahko “dobite” samo sedaj v ranljivem stanju).
Vendar, ko si ptica pozdravi peruti.. bo odletela.

In smo na uvodnem delu Khalil Gibrana: “Če jo dejansko ljubite, jo boste znali tudi spustiti.”

De omnibus disputandum..

Ima drugega …

stanje ni najboljše, dala ti je še 2x možnost da popraviš, oziroma izboljšaš, ampak ko je ugotovila da je to to, se je odločila da gre “prehitro” 😉

Ni iskrice, se pravi, je ne privlačiš. Vse ti je povedala.

Odgovor na objavo uporabnika
Amelia336, 14.02.2022 ob 15:19

Ni iskrice, se pravi, je ne privlačiš. Vse ti je povedala.

Žal, tudi sama menim tako…

zdravo!ja poglej dobil si kar zelo uporabne nasvete.tega se drzi kot je omenil jojo,daj casu cas,tudi cas rabi svoj cas.povedala ti je,da te ima rada,zaenkrat je to dovolj.marsikaj je v zelo kratke casu prestala,tako,da je potrebno sedaj pac iti mic po mic,ne silit v njo,ce se ima namen odzvati se bo ze,dragac pa sta ze tako dalec prisla,malo se je pac ustavilo.vse dobro zelim.

New Report

Close