Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Nižji levkociti

Nižji levkociti

Spoštovani,
Imam 11 dni starega sinčka in danes sva imela ponoven pregled v neonatalni ambulanti zaradi široko odprte velike mečave in laboratorijskih preiskav krvi. UZ glave je pokazal normalno strukturo možganov, ventrikularni sistem primerno širok edino ob posteriornih rogovih str. Ventriklov je minimalno višja ehogenost. Laboratorijske preiskave pa niso bile najboljše po besedah pediatrinje ( CPR neg, L 7,22, DKS nevtr 0,15, ly 0,72, mo 0.08, eo 0,05, E 4,13, Hb 141, HT 0,410, TR 429. Drugače je pri njem vse normalno, zelo lepo napreduje na teži (nekaj dni smo mleko dodajali, sedaj je 5 dni polno dojen), edino jokav je mogoče malo bolj, vendar se ga da potolažiti. Zanima me vaše mnenje glede na izvide, ker me seveda sedaj skrbi kaj bi nižje vrednosti lahko pomenile za novorojenčka.
Zahvaljujem se vam za vaš odgovor in vas lepo pozdravljam.

Število levkocitov 7,22 je normalno. Število limfocitov je malce višje, za dojenčka sicer normalno. Absolutno število nevtrofilcev je normalno.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close