Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Spanje

Spanje

Spoštovani,

Imam sinčka, ki je star 6 mesecev oz kirogirano 5 in zadnje par dni se je njegovo spanje postavilo na glavo. Ponoči večino časa bedi in podnevi je čemeren in tudi, ko se prebudi si kmalu začne mencati oči. Preverila sem tudi hemoglobin, ki pa je super. Je pa par dni nazaj že spal npr celo noč, pred tem pa se je prebujal na 2 ure.. sedaj pa skoraj nič ne spi 😕 v sobi je tema, podojim ga in zaspi ampak se čez 15min prebudi. Ga naj podnevi pustim spat ali naj ga prebujam? V razvojni so mi svetovali, da ga dam v svojo sobo in, da bo na tak način spal ampak ne vem ali je to rešitev..
Že vnaprej hvala za nasvet..

Počakajte, morda gre za kaj prehodnega in se bo samo uredilo. Rešitev ali ne, poskusite pač vse, kar lahko. Morda ga ponoči res zbudijo vaši glasovi.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close