Najdi forum

Že dobro leto sem v študentskem domu. Z cimrom se dobro zastopiva že dlje časa. Njegova punca živi v istem domu. Velikokrat pride k cimru prespat ampak meni se zdi da pride bolj zaradi mene saj se spogledujeva že od začetka. Ko cimra prejšni teden ni bilo je prišla na čaj. Imel sem občutek da ni prišla samo na čaj vendar sem se zadržal. Sedaj nevem kaj naj naredim ali naj imam kaj z njo na skrivaj ali naj vse povem cimru?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

1. Ker ti je všeč si zdaj pod iluzijo, da ona nekaj hoče od tebe in da bo kar tvegala dolgoletno razmerje za fantovega cimra, ki jo creepy gleda že odkar prihaja na obisk.

2. Bi res rad delil flet z modelom, ki te permanentno sovraži? Je en set ženskih genitalij dovoljšnja cena za ta pasijon, ki si ga nalagaš?

3. Če ti je všeč, predlagam da ostaneš daleč, daleč stran. Nočeš imeti težav zaradi občasne potrebe po ženski družbi. Počakaj raje na cepivo, ko bo konec lockdowna bodo ženske drastično spustil standarde in boš celo ti dobil punco.

Predlagam sledeče: ko te tišči ga cimglasneje spusti. Vse bo rešeno.

Torej ne ves a bi cimru zapicu noz v hrbet al bi mu bil prijatelj… Hm. Kok more bit smotan imet tak svinsk karakter.

Študentski domovi so že lep čas zaprti. Ne nabijaj.

Predvidevam, da je zate prioriteta studij. Z dobrim cimrom si izboljsas pogoje, ki omogocajo, da uspesno zakljucis solanje.

Ce se zapletes bos moral menjati dom, zaradi boljsega pocutja. Pa se vsaj enega prijatelja izgubis (verjetno se kaksnega vec).

Ce bo zvedu mors pol pazt da te nau ponoc z blazino zadusil 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Jjfj, 13.12.2020 ob 16:47

Študentski domovi so že lep čas zaprti. Ne nabijaj.

Od ki pa vam taka informacija?😂

New Report

Close