Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Gumbna Baterija

Gumbna Baterija

Pozdravljeni

Pišem vam zaradi stiske ker namreč učeraj sem menjal gumbno baterijico in valda tamala je glih takrat spala. In namrec nisem razmisljal da se bo zbudila in sem jih pustil na mizi. Pol pa ko sem sel na wc se je glih tamala med tem cajtom zbudila in moja je glih kuhala. Na enkrat pa je vidla tamalo met kartoncek v rokah z baterijami in eno je po ustih vlacla. Namrec zdej nam pa manjka 1 baterijica(ta drugo ji je moja iz ust pobrala). Pol sva valda mela paniko moja je tamalo dala da bruha. Mogoce je baterijica z bruhanjem zletela vn mogoce je pa sploh ni pojedla, sama nisva ziher. Tamala se sicer obnasa normalno, je zivahna, je in pije normalno. Jo pa opazujeva. Sicer pa zdej ne veva kaj pricakovat ko bo sla na potrebo ker nisva namrec niti 100% da jo je pojedla. je pa premera 4mm in tamala je stara 2,5 leti kako da pravilnoreagirava v tej situaciji.

Za odgovore se lepo zahvaljujeva

Pokličite otrokovo pediatrinjo, najverjetneje bo potrebno rentgensko slikanje za ugotavljanje tujka oz. mesta, kje bi bil.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close