Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Udarec v glavo

Udarec v glavo

Sinček bo čez en teden star 3 mesece. Med dojenjem leže mi je iz rok padel telefon direktno njemu na glavo. Takoj je začel glasno jokati in je jokal približno 5 min. Ko sva se oba pomirila sem opazila, da je v glavo bled. Je možno, da je to od joka ali je znak resnejše poškodbe? Nato sem ga podojila in kot ponavadi je med dojenjem zaspal. Barva se mi zdi, da se mu je tudi vrnila nazaj. Bi morali do zdravnika? V teh korona časih ne bi hodila do zdravnikov, če ni potrebno. Ker zaradi refluksa pogosto bruha ne bom vedela, če gre za pretres možganov. Na kaj naj bom še pozorna?

Gre za udarnino iz manjše razdalje, ob takih banalnih udarninah je poškodba možganov malo verjetna oz. ni verjetna. Svetujem pa, da med dojenjem ne uporabljate pripomočkov.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close