Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Podančice

Podančice

Prosim za pomoč. Celotna družina je zaužila vermox, sedaj je že 3 dan in se kar migajo v blatu pri večini družinskih članov. Preprala sem vse, preslikala vse, tudi jogijev, povštre, nogavice, razkužila vse, od igrač, jogijev, vse -celotno hišo prebrisala z milnico, vročo vodo. Podančice pa se kar tle. Nam pa delajo težavo, bolec trebuh, hudi podočnjaki, pomanjkanje hranil, slab imunski sistem, srbeča koža, lačni non stop. A je mozno,da zato,ker se že več let borim s tem, imam osteoporozo pri 36? Pa veliko pomanjkanje drugih vitaminov in mineralov, ugotovljeno na endokrinoloskem pregledu? Zdi se mi, da smo samo še bolni in pripisujemo to podancicam. Meni se že mesa, ker čutim kako mi vijuga v anusu. Niti spolnih odnosov si ne želim več, ker si predstavljam da vse mrgoli. Razmišljam o česnovem klistirja, ki zadevo pomiri za dober teden. Je to škodljivo za odraslega? Papaja tablete? Drugi ukrepi? Bioresonanca, kaj drugega kot vermox? Bolj čistiti kot da ne zmorem saj vsakodnevno porabim za to že 3 h. Prosim za napotek nasvet.

Vermox ni sredtsvo, ki gliste pobije, pač pa jim prepreči, da se hranijo in se tako izstradajo. Kar pa se ne more zgoditi takoj, pač pa traja nekaj dni.
Še naprej upoštevajte vse ukrepe.
Glede raznoraznih ukrepov iz domače ali alternativne lekarne vam ne morem svetovati.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close