Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Zelen izcedek iz nosa in kašelj

Zelen izcedek iz nosa in kašelj

Pozdravljeni,
Triletnica je začela letos hoditi prvič v vrtec. Po treh dneh uvajanja je zbolela.Brez povišane temperature, samo izcedek iz nosa.Doma je bila 10 dni.Po 4 dneh vrtca je spet zbolela , spet samo izcedek iz nosa, ki pa je do danes po 8 dneh še vedno rumenkasto zelen.Poleg tega še moker.kašelj , ki je izrazit predvsem zjutraj.Nima povišane temperature, je ješča, živahna.Je mogoče to kakšna bakterijska okužba glede na trajajoč izcedek iz nosa ki je še vedno gost, ampak predvsem zjutraj.Redno čistimo, vlažimo nosek.

Gre za navaden prehlad in potek običajnega prehlada. Bakterijsko poslabšanje poteka običajno z vročino, slabim počutjem, slabšanjem splošnega stanja. Kot vidim, ima deklica izcedek predvsem zjutraj, kar je pri prehladih pogosto.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close