Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Prenizka vrednost hemoglobina pri dojenčku

Prenizka vrednost hemoglobina pri dojenčku

Pozdravljeni,

Sem videla, da je bilo na to temo ze odprtih vprasanj, pa zal ne morem tam zastaviti svojega. Zato se naprej opravicujem, ker odpiram spet to temo.

Hčerka je stara 10 mesecev. Na zadnjem pregledu je imela vrednost hemoglobina 86. Trenutno sem resnično v skrbeh… Kaj to pomeni za njeno zdravje, razvoj?

Dobila je sirup Ferrum Lek, 2x na dan po 2,5 ml. Nikakor ga noče pogoltniti. Poskusila sem ga vmešati v hrano, vodo, ga dati po brizgi, ne pogoltne. Vse spljune ven. Sicer že je gosto hrano, a se se vedno tudi veliko doji. Mlečnih izdelkov skorajda ne uživa. Ostalo pa vse. Prosim za nasvet, kako ji pomagati, da bo popila sirup. In prosim tudi za komentar na njeno vrednost hemoglobina. Hvala v naprej.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=46&t=5201757&start=20

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close