Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Rak na modu

Rak na modu

Pozdrav,

pol leta nazaj sem imel bolecine v modah, po samopregledu sem opazil tudi nekaksno bulico na desnem modu ki ni cisto okrogla. Odsel sem do osebne zdravnice, ki me je pregledala in rekla da naj opazujem stanje. Pol leta kasneje bolecine so izginile bula pa je se vedno tu. Imam obcutek da se bula spreminja, da je kdaj bolj trda, kdaj pa bolj mehka. Desno modo je vecje in okoli njega so zile. Ni oteceno, ni vec bolecin. Imam obcutek da ima bula neke zile ki ga povezujejo z modom. Ali bi lahko bil rak ? Skrbi me, saj imam bolecine v hrbtu in prsnem kosu, kar pa je simptom raka mod, ampak imam obcutek da imam te bolecine zaradi stresa, in stalnega razmisljanja o tem. Kaj vi mislite ?

Hvala.

Zdravo, lahko da tipate normalne strukture ob modu npr obmodek, a ce niste prepricani, vam predlagam, da moda ponovno pretipa zdravnik, čeprav se mi vaš opis ne zdi tipičen za opis raka na modu
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Pozdrav,

v nadaljevanju vam posiljam sliko kako jaz to tipam, upam da na podlagi slike lahko vsaj priblizno poveste, ce bi rabil do zdravnika. https://prnt.sc/u2ewxd.

Hvala in lp.

Mislim, da ne bo nič narobe, če pokažete zdravniku, še vedno so to lahko tudi normalne strukture ob modu
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close