Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Večdnevna prevzgoja psa

Večdnevna prevzgoja psa

Ali je tukaj morda kdo, ki se je odločil za opcijo, da je psa dal na več dnevno prevzgojo? Npr. k Leji Leskošek (Lepo vzgojen pes) ali k Tjaši Kovač (Zen dog center naraven pes)? Sem raziskoval kakšne so možnosti za prevzgojo in sem pri omenjenih naletel na to, da prevzgojo delajo tako, da je pes več dni pri njih? Seveda potem dobiš posnetke in nekaj individualnih ur, ampak mene zanima, če je morda kdo že probal to metodo in kakšni so bili rezultati? Po eni strani nisem prepričan, če bi svojega psa nekomu zaupal za več dni, ker niti slučajno ne podpiram kakšnih agresivnih metod, pri teh metodah za več dni te pa ni zraven, plus tole da ga po parih dneh prideš iskat in naj bi bil napredek viden se mi zdi prelepo da bi bilo res. Mnenj ne potrebujem, potrebujem izkušnje, če je kdo pri omenjenih imel psa na prevzgoji. Lp

Aja, da se dopolnim, sem malo smotano napisal: nikakor ne trdim, da omenjene uporabljajo kaksne agresivne metode, ce sem iskren sem sele zacel poizvedovat o tem in se nisem opravil uvodnih razgovorov, zato ne vem kaksne metode uporabljajo. Dvomi se mi pojavljajo zato, ker psa pustis tam in ne vidis kaksne metode uporabljajo in kako delajo z njim, zato iscem izkusnje ljudi, ki so to dali cez. Hvala ze vnaprej lp

Sem vam odgovorila že v enaki temi na forumu Starševski čvek. Če bo še kakšno vprašanje, se lahko mirno javite. Prav tako, če vas bodo konkretni primeri psov, ki smo jih rehabilitirali po “prevzgoji” pri omenjenih osebah zanimali. Seveda brez podatkov o lastnikih.

Pasja prehrana,
mene pa zanima, kam bi potem dali psa na prevzgojo.
Sem iz Ljubljane, pes ni agresiven, je pa preveč … hiperaktiven? Na vsakega človeka in psa, ki ga srečamo se odzove s podivjanim skakanjem. Če ji pustim, da pozdravi, lahko greva takoj naprej, samo želi do vsakega it, ampak vedno pač tako ne gre.
Sem hotel v Bajko, k Alenki, ampak je do marca na polno zasedena. Tjaša in Lea se mi pa zdita preveč “fejk”.

Lp

Pozdravljeni. Prav tako sem se želela pozanimati pri Tjaši Kovač. Zanima me malo bolj konkretno, na kakšnih primerih temelji vaše mnenje. Zelo mi je pomembno v kakšne roke pride moj pes. Hvala.

 

 

New Report

Close