Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vprasanje

Vprasanje

Pozdravljeni.

20- mesecna hcerka je v cetrtek ponoci dobila vrocino do 38,5. Vrocino je imela potem tudi se cez dan, je pa tudi 3x bruhala. Smo sli k zdravniku, urin bp, bris na rsv, adenovirus in gripo negativen. Vrocino je imela se tudi v petek ponoci, potem vec ne. V soboto in nedeljo ni kazala nobenih znakov, danes pa je zacela pokasljevati, ima hripav glasek, deluje pa tudi kot da ima malo zamasen nos. Apetit je normalen in je tudi zivahna.

Ker je njena pediatrinja odsotna bi vas vprasala za mnenje kaj bi to lahko bilo. Bi bilo nujno se iti ze jutri pokazat? Hvala, lep pozdrav

Po znakih sodeč in po navodilih ukrepanja, je potrebno narediti bris na korono.
Če je negativen, potem takšen potek ni nič nenavadnega, če ne gre ponovno za vročino, poslabšanje splošćnega stanja s težkim dihanjem, bolečinami.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close