Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Angina

Angina

Pozdravljeni.

Jaz bi vas rada vprasala nekaj glede angine pri odraslem.
Konec aprila sem zbolela za angino. Imela sem temperaturo 37,2,rahle bolecin po telesu. Dobila ospen sirup 2x5ml.za en odmerek 3x na dan. 9 dni jedla ab. Kak dan po koncani terapiji z ab, me je grlo spet zacelo boleti. Bolelo me.je kaka dva dbi, nato je zelo pojenjalo. Predvsem zjutraj me je peklo in na nebu sem.imela kot nek.izpuscajcek. vrocine nic, belih oblog tudi ne, prvic sem.jih pa.imela. aja brisa mi prvic ni naredila dr. No, recimo da so.bolecinw izginile po 4 dnevih cist, cez kaksna dva dni pa ponovno. In spet trajalo 3 dni. Danes sem spet popolnoma ok. Vrocine in drugih simptomov nisem imela, razen cisto prvic. Jutri grem k.dr, saj zaradi te korone so taksne cakalne. Skrbi me, da je vse to slabo pozdravlkena streptokokna angina in da bom imela kake tezave s srcem??

Na vem sicer, zakaj odrasli človek jemlje Ospen v obliki sirupa? Odmerek je bil premajhen in ni bil obveznih 10 dni. Seveda se lahko angina tudi ponovi, svetujem pa, da se potrudite in jemljete tablete, če bo potrjena streptokokna angina.
Zgodnje in kasne posledice nezdravljene angine so sicer možne, pa izjemno redke. Znakov pa ni mogoče spregledati, torej, da bi nekdo imel okvarjene srčne zaklopke npr., pa ne bi imel znakov s strani srca.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close